ΠΑΟΚΕντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ, συνέτριψε 4-0 τον ΟΦΗ στην Τούμπα και βρίσκεται μόνος στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας μετά από τη συμπλήρωση πέντε αγωνιστικών. Δύο γκολ για την ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη πέτυχε ο Ραζβάν Ρατς (2΄,43΄) και από ένα οι Μακ (27΄), Αθανασιάδης (45΄).

Πιο έτοιμος από ποτέ για να «πατήσει στο ρετιρέ», ο ΠΑΟΚ καθάρισε στο πρώτο ημίχρονο το ματς και πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Πριν καλά-καλά συμπληρωθούν 100… δευτερόλεπτα, ο Ραζβάν Ρατς άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 22΄ ο Λόρια απέκρουσε τετ-α-τετ με τον Σαλπιγγίδη και στη συνέχεια η προβολή του Κάτσε βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Όμως, πέντε λεπτά αργότερα ο Μακ βρέθηκε σε θέση βολής και πλάσαρε τον Λόρια γράφοντας το 2-0. Στο 43΄ ο εξαιρετικός και σήμερα Ρατς με απευθείας φάουλ έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του ΟΦΗ, μετατρέποντας το υπόλοιπο του αγώνα σε τυπική διαδικασία. Όμως ο “Δικέφαλος” ήταν ασταμάτητος.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου, σε φάση που θα μπει στα highlights της χρονιάς, ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε τέσσερις τελικές προσπάθειες (!) μέχρι να πετύχει ο Αθανασιάδης το 4-0.

Προηγήθηκαν (στην ίδια φάση) διαδοχικά δοκάρια του Κλαους και του Τζανδάρη, αλλά και απόκρουση του Λόρια σε εξ επαφής σουτ του Κάτσε.

Όπως ήταν επόμενο, ο ΠΑΟΚ έβγαλε το πόδι από το γκάζι στο β΄ ημίχρονο, όπου δεν υπήρξαν κάτι αξιοσημείωτο πέραν της προσπάθειας του ΟΦΗ να πετύχει το γκολ της τιμής.

Στο 66΄ το διαγώνιο σουτ του Τζορτζ βρήκε στο δοκάρι του Γλύκου και στο 90+2΄ ο ελληνας γκολκίπερ απέκρουσε το σουτ του ίδιου παίκτη.

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 4-0 τα γκολ 5η αγωνιστική από greeksuperleague
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρατς – Μονιάκης

ΠΑΟΚ (Αγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Ρατς, Βίτορ, Κατσικάς, Σκόνδρας, Τζανδάρης (69΄ Παπαδόπουλος), Κάτσε, Τζιόλης (77΄ Μάρτενς), Μακ, Σαλπιγγίδης (69΄ Γκολάσα), Αθανασιάδης.

ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο):
Λόρια, Μπανούσης (46΄ Τζορτζ), Μονιάκης, Μειτέ, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μακρής (58΄ Ραζάρ), Κάλαιτζιτς, Λαμπρόπουλος, Πετρόπουλος, Περογαμβράκης (46΄ Κουτσιανικούλης).

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας και τα γκολ εδώ

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:

Σάββατο 27/9
Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης 0-1
(87′ Μπαράλες)

Πανιώνιος – Ξάνθη 1-1
(33′ πεν. Κολοβός – 7′ Καπετάνος)

Ατρόμητος-Ολυμπιακός 1-0
(29′ Καραμάνος)

Κυριακή 28/9
Παναθηναϊκός – Νίκη Βόλου 1-0
(42′ Ατζαγκούν)

Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
(54′ Κάμπορα, 55′ Καλτσάς)

Λεβαδειακός – Κέρκυρα 2-3
(17′, 70′ Κονέ – 5′, 61′ Χαβίτο, 39′ Μαρκόβσκι)

Εργοτέλης – Παναιτωλικός 1-1
(60′ Λυκογιάννης – 24′ Μορένο)

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 4-0
(2′, 43′ Ρατς, 27′ Μακ, 45′ Αθανασιάδης)

Δευτέρα 29/9

19:30 Καλλονή – Πανθρακικός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)

1. ΠΑΟΚ 13
2. Βέροια 12
3. Ολυμπιακός 10
. Ατρόμητος 10
. Παναθηναϊκός 10
. Κέρκυρα 10
7. Αστέρας Τρίπολης 9
8. Καλλονή 7 -4αγ.
. Πανιώνιος 7
10. ΟΦΗ 6
. Ξάνθη 6
12. ΠΑΣ Γιάννινα 5
. Πανθρακικός 5 -4αγ.
14. Εργοτέλης 4
15. Πλατανιάς Χανίων 3
. Παναιτωλικός 3
17. Λεβαδειακός 2
18. Νίκη Βόλου 0

Ο πίνακας των σκόρερ…

4 ΓΚΟΛ: Μακ (ΠΑΟΚ)

3 ΓΚΟΛ: Χαβίτο (ΚΕΡΚΥΡΑ), Κονέ (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Ιγκορ (ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ)

2 ΓΚΟΛ: Μπαράλες, Ρόλε (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Ντουμίτρου, Καλτσάς, Κάμπορα (ΒΕΡΟΙΑ), Καπετάνος, Σολτάνι (ΞΑΝΘΗ), Κασάμι (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Ατζαγκούν (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Γιάννου, Μπουμάλ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Περέιρα, Ρατς (ΠΑΟΚ), Ίλιτς, Τσάβες (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ), Τόρες (ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ)

1 ΓΚΟΛ: Πάρα, Μάσα (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Καραμάνος, Παπάζογλου, Φυτανίδης (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Βεργώνης, Μπεν (ΒΕΡΟΙΑ), Μέγι, Γιουσούφ, Χαλκιαδάκης, Νόσκοβιτς, Μπογκντάνοφ, Λυκογιάννης (ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ), Καμαρά, Καλτσάς, Γιορέντε, Λεοζίνιο (ΚΑΛΛΟΝΗ), Ναγιάρ, Καϊκούτ, Ζορμπάς, Μαρκόβσκι (ΚΕΡΚΥΡΑ), Βούκσεβιτς, Κώτσιος (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Σκούρτης, Ίβενς (ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ), Ομπόντο, Λουσέρο, Κλέιτον (ΞΑΝΘΗ), Διαμαντάκος, Αφελάι, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Μήτρογλου, Μπενίτες, Κασάμι (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Πετρόπουλος, Περογαμβράκης (ΟΦΗ), Πράνιτς, Πέτριτς, Καρέλης, Ντίνας, Ζέκα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Κούσας, Μορένο (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Τζάνης (ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ), Κολοβός, Μητρόπουλος (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας (ΠΑΟΚ), Τσουράκης, Γκόμες, Κουλιμπαλί (ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ), Ακόστα, Τζημόπουλος (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

ΑΥΤΟΓΚΟΛ:
Αντελέγιε (ΟΦΗ), Μιχαήλ (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ)

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.