ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΤην πρώτη εφετινή ήττα του από τον Ατρόμητο γνώρισε ο Ολυμπιακός, έπειτα από μία κάκιστη εμφάνιση που πραγματοποίησε στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Αγνώριστοι οι Πειραιώτες, βρέθηκαν να χάνουν από το 29ο λεπτό χάρη στο γκολ που σημείωσε ο… δανεικός Καραμάνος (Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-0). Ανώτεροι οι Περιστεριώτες έχασαν καλές ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία, ο Αστέρας πέρασε από τα Χανιά με νίκη επί του Πλατανιά (Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης 0-1), ενώ στη Νέα Σμύρνη Πανιώνιος και Ξάνθη μοιράστηκαν από έναν βαθμό και ένα γκολ (Πανιώνιος – Ξάνθη 1-1).

Την Κυριακή, ακόμη ένα δύσκολο ματς περιμένει τον ΠΑΟΚ που θα υποδέχτεί τον ΟΦΗ, έπειτα από τη… γκέλα του Κυπέλλου.

Παράλληλα, η Βέροια που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Επίσης, ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί για τους τρεις βαθμούς υποδεχόμενος την ουραγό και χωρίς βαθμό, Νίκη Βόλου, ενώ Λεβαδειακός – Κέρκυρα και Εργοτέλης – Παναιτωλικός, συμπληρώνουν το πρόγραμμα της ημέρας.

Η αυλαία πέφτει την Δευτέρα με την αναμέτρηση Καλλονή – Πανθρακικός.

Το πρόγραμμα (σ.σ. όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από την NOVA) και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:

Σάββατο 27/9
Πλατανιάς – Αστέρας Τρίπολης 0-1
Πανιώνιος – Ξάνθη 1-1
20:30 Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-0

Κυριακή 28/9
16:00 Παναθηναϊκός – Νίκη Βόλου
18:15 Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα
18:15 Λεβαδειακός – Κέρκυρα
18:15 Εργοτέλης – Παναιτωλικός
20:30 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ

Δευτέρα 29/9

19:30 Καλλονή – Πανθρακικός

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.