Φωτογραφίες από τις ένοπλες ληστείες που διέπραξαν οι συνεργοί του Νίκου Μαζιώτη, σε τράπεζες στο Δίστομο και στον Μαραθώνα, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

ληστες δηστομουΦωτογραφικά στιγμιότυπα από τις ένοπλες ληστείες, που διέπραξαν συνεργοί του Νίκου Μαζιώτη σε τράπεζες στο Δίστομο στις 22 Αυγούστου και στον Μαραθώνα την 1η Ιουλίου.

Και τα τρία άτομα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, έχουν καθημερινό ντύσιμο, με έναν εξ αυτών να φοράει μάσκα και γάντια και οι άλλοι δύο γυαλιά ηλίου.

Φωτογραφίες από τη ληστεία στην τράπεζα στο Δίστομο

Φωτογραφίες από τη ληστεία σε τράπεζα στον Μαραθώνα

Σύνδεση προσώπων με γεγονότα

Όσον αφορά τις έρευνες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και τις εργαστηριακές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, έχουν προκύψει τα εξής:

* δακτυλικά αποτυπώματα των: Πετρακάκου Γεωργίου, Δραβίλα Σπυρίδωνα και Χριστοδούλου Σπυρίδωνα βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση σε οικία στη Νέα Μάκρη και σε αντικείμενα που βρέθηκαν σε αυτή.

* βιολογικό υλικό άνδρα, που βρέθηκε σε αντικείμενα στην οικία στη Νέα Μάκρη, ταυτίζεται με βιολογικό υλικό, που βρέθηκε:

στο ταχύπλοο σκάφος, που χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους οι δράστες της ένοπλης ληστείας, σε υποκατάστημα Τράπεζας, στο Δίστομο Βοιωτίας, την 22-08-2014,

σε καπέλο τύπου τζόκεϊ, το οποίο εγκατέλειψαν οι δράστες ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα Τράπεζας την 17-04-2008, στο Χολαργό Αττικής και

σε τμήμα χειρουργικού γαντιού, που εγκατέλειψαν οι δράστες ένοπλης ληστείας σε υποκατάστημα Τράπεζας την 23-07-2010, στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας.

* βιολογικό υλικό δεύτερου άνδρα, που βρέθηκε σε αντικείμενα στην οικία στη Νέα Μάκρη ταυτίζεται με βιολογικό υλικό που βρέθηκε:

στο παραπάνω ταχύπλοο σκάφος και

σε κλεμμένο αυτοκίνητο, που εγκαταλείφθηκε στη Βάρη Αττικής το 2007, εντός του οποίου βρέθηκαν αποτυπώματα του Δραβίλα Σπυρίδωνα.

* βιολογικό υλικό τρίτου άνδρα, που βρέθηκε σε αντικείμενα στην οικία στη Νέα Μάκρη ταυτίζεται με βιολογικό υλικό που βρέθηκε:

στο παραπάνω ταχύπλοο σκάφος,

σε διαμέρισμα στην οδό Μ. Βόδα, στο κέντρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια έρευνας από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και

σε αντικείμενα που βρέθηκαν το 2007, σε κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο κατείχε ο Χριστοδούλου Σπυρίδωνας.

news247

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.