Ενταση και αντεγκλήσεις στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα
PSINAKHSΚατά τη διάρκεια της δεύτερης συνεδρίασης του δημοτικού Συμβουλίου Μαραθώνα τη Δευτέρα ο δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε αντιμέτωπος με ομάδα γονιών και μικρών παιδιών που με φωνές και πανό απαίτησαν να τους επιστραφεί το…κλειστό γυμναστήριο στο οποίο προπονούνταν και πλέον συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο.

Το υποτιθέμενο γυμναστήριο , όπως σημειώνουν στελέχη της νέας δημοτικής αρχής, ήταν η πρόχειρα μετασκευασμένη αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων ,η οποία  έχει κριθεί απο την γενική γραμματεία αθλητισμού παντελώς ακατάλληλη για προπονήσεις και αθλητικές δραστηριότητες.

Οι διαμαρτυρίες γονιών και μαθητών προκάλεσαν προς στιγμή ένταση και σχετική «κινητικότητα» απο τους αστυνομικούς οι οποίοι παρίστανται προληπτικά σε κάθε δημοτικό συμβούλιο.

Φωνάζοντας ο πρώην δήμαρχος Ιορδάνης Λουίζος απαίτησε να απομακρυθούν οι αστυνομικοί λέγοντας ότι δεν έχουν καμιά δουλειά να βρίσκονται εκεί.

« Η αστυνομία να μείνει. Να μας προστατέψει. Μόνον οι κλέφτες φοβούνται την αστυνομία» αντέτεινε ο Ηλίας Ψινάκης ο οποίος εξήγησε στους παριστάμενους ότι οι υπηρεσίες της γενικής γραμματείας αθλητισμού έχουν χαρακτηρίσει την αίθουσα  ακατάλληλη για αθλητική χρήση.

Απευθυνόμενος δε και πάλι στον πρώην δήμαρχο του είπε « αν λειτουργήσουμε το γυμναστήριο θα φάμε πρόστιμο 50 χιλιάδες ευρω και μερικούς μήνες φυλακή».

Και του ξεκαθάρισε εκ νέου  « εμείς δεν κλέβουμε όπως κάνατε εσείς.Πρέπει επιτέλους να το καταλάβουν όλοι. Το παρτι τελείωσε».

Μέσα στο σχετικό πανδαιμόνιο σύμβουλος της αντιπολίτευσης μιλούσε χτυπώντας ταυτόχρονα τα χέρια της στο έδρανο προκαλώντας μια απο τις γνωστές…εκρήξεις του Ηλία Ψινάκη που της φώναξε « σκάσε μωρή».

Ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα ο Δήμαρχος Μαραθώνα ζήτησε δημόσια συγνώμη για την παρεκτροπή του.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.