Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι πιο παράξενες δουλειές του κόσμου

23 Σεπτεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Η φαντασία των ανθρώπων προκειμένου να κερδίσουν χρήματα είναι ανεξάντλητη.

PARA3ENES DOULEIESΚάποιοι βοηθούν να μην παίρνετε κλήσεις από τις τροχαία. Άλλοι κρέμονται στα φαράγγια για να μαζέψουν μέλι και άλλοι περνούν παιδιά από το ποτάμι μέσα σε σακούλες. Τα πιο παράξενα επαγγέλματα του κόσμου, σύμφωνα με αληθινές μαρτυρίες αυτοπτών όπως δημοσιεύτηκαν στο Quora, θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Ας τα δούμε

 ΚΑΛΥΠΤΩ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΑΣ

Στην Τεχεράνη, όπως και στην Αθήνα, ισχύει ο Δακτύλιος με μονά-ζυγά. Οι κάμερες στα όριά του καταγράφουν φωτογραφίζοντας τους παραβάτες. Οι οδηγοί πληρώνουν πεζούς για να περπατούν κολλητά στο αυτοκίνητο στις περιοχές με κάμερες ώστε να μην είναι δυνατό να τους βρει η τροχαία. Η ταχύτητα των οχημάτων δεν είναι πρόβλημα, στην Τεχεράνη έχει τόση κίνηση που σχεδόν πάντα όλοι πάνε με βήμα χελώνας.

ΖΕΒΡΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ

Στη Βολιβία δεν έχουν μόνο τις «ζέβρες» που είναι οι διαγραμμίσεις στο δρόμο, αλλά και ανθρώπους ντυμένους ζέβρες που επιβάλλουν τον ΚΟΚ στους απείθαρχους οδηγούς. Αν κάποιος π.χ. πατήσει τη διάβαση πεζών, οι ζέβρες θα τον περικυκλώσουν, θα ανέβουν στο καπό του και θα τον νουθετούν μπροστά σε όλο τον κόσμο.

ΠΕΡΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠ’ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Σε κάποιες περιοχές του Βιετνάμ τα νερά είναι ορμητικά και τα χωριά απομονωμένα. Τα παιδιά δεν μπορούν να πάνε σχολείο την εποχή των πλημμυρών. Έτσι, οι γονείς πληρώνουν ανθρώπους που περνούν τα παιδιά απέναντι βάζοντάς τα μέσα σε νάιλον αδιάβροχες σακούλες.

Δείτε τις υπόλοιπες εδώ

 

Fortunegreece.com

This entry was posted on Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2014 at 20:09 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply