ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣΜε τα παιχνίδια της Κυριακής, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στο Ποδόσφαιρο.

Εύκολη πρόκριση πήρε η Παναχαϊκή, η οποία ήρθε 1-1 με τον Πανηλειακό και σε συνάρτηση με το 3-0 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε στην επόμενη φάση.

«Άνετα» πέρασαν και τα Χανιά, όπου μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα, ο επαναληπτικός είχε διαδικαστικό χαρακτήρα απέναντι στον ΑΟ Τραχώνων Αλίμου, τον οποίο κέρδισαν για δεύτερη φορά με 3-2.

Ο Εθνικός Ζαγώρου εκμεταλλεύτηκε το εκτός έδρας γκολ που είχε πετύχει στον πρώτο αγώνα στην Καρδίτσα, απέναντι στην τοπική ομάδα, και έτσι με 0-0 στην έδρα του προκρίθηκε στην Β’ φάση.

Το εκτός έδρας γκολ χρειάστηκε και ο Αιγινιακός αφού το 1-1 στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα (πρώτος αγώνας 0-0) ήταν αρκετό για να του δώσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Ενώ και η ΑΕ Ερμιονίδας με δύο εκτός έδρας γκολ κέρδισε 2-1 τον Παναιγιάλειο στην έδρα του και προκρίθηκε αφού στον πρώτο αγώνα είχε χάσει 1-0.

Τέλος ο Τύρναβος με δυο νίκες (2-1 και 1-0) άφησε τον Πιερικό εκτός συνέχειας.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα (σε παρένθεση το σκορ του πρώτου αγώνα):

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/9

16:30 Πανηλειακός-Παναχαϊκή 1-1 (0-3)
16:30 Παναιγιάλειος-ΑΕ Ερμιονίδας 1-2 (1-0)
16:30 ΑΟ Τραχώνων Αλίμου-Χανιά 2-3 (0-4)
16:30 Εθνικός Γαζώρου-Καρδίτσα 0-0 (1-1)
16:30 Τύρναβος-Πιερικός 2-1 (1-0)
16:30 Αγροτικός Αστέρας-Αιγινιακός 1-1 (0-0)

*Υπενθυμίζεται ότι έχουν ματαιωθεί οι αναμετρήσεις Αρης-Απόλλων Καλαμαριάς και Ζάκυνθος-Δόξα Δράμας, μετά την απόφαση των Αρη και Δόξας να αποσυρθούν από το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ και να αγωνιστούν στη Γ΄ εθνική.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.