ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΟΦΗ 3-0  2014Χωρίς να «πατήσει γκάζι» ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με 3-0 τον ΟΦΗ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κι έδειξε ότι είναι πανέτοιμος για το πρώτο ματς των ομίλων του Champions League με την Ατλέτικο Μαδρίτης, το βράδυ της προσεχούς Τρίτης. Το αυτογκόλ του Αντελέγιε στο 22΄ και τα τέρματα των Ντουρμάζ (44΄) και Ντομίνγκες (54΄) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ο ΟΦΗ των πολλών απουσιών άντεξε 22 λεπτά. Μέχρι τότε στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και με σωστή αμυντική τακτική δεν επέτρεψε στους «ερυθρόλευκους» να απειλήσουν την εστία του Λορία.

Ο Ολυμπιακός, που είχε την εδαφική υπεροχή, αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια, στάθηκε τυχερός στο 22΄ και πήρε το προβάδισμα. Από τη σέντρα του Μαζουάκου ο Αντελέγιε έβαλε το πόδι του στη μεγάλη περιοχή η μπάλα πήρε ύψος και αιφνιδίασε το Λορία (1-0).

Από κει και πέρα τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τους Πειραιώτες. Το τραγικό λάθος του Λορια στο 44΄ (βγήκε κι…έπιασε αέρα) έδωσε την ευκαιρία στο Ντουρμάζ να «ανοίξει λογαριασμό» στους «ερυθρόλευκους», ενώ με το εξαιρετικό σουτ του Ντομίνγκες στο ξεκίνημα της επανάληψης (54΄) το παιχνίδι απόκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Στο 63΄ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με το Μπενίτες, το σουτ του οποίου σταμάτησε στο δοκάρι.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μιλιβόγιεβιτς, Αφελάι (68΄ Μπουχαλάκης), Ντουρμάζ, Ντομίνγκες (57΄ Μπενίτες), Κασάμι, Διαμαντάκος (55΄ Μήτρογλου), Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Μαζουάκου, Σαλίνο

ΟΦΗ (Τζ.Γκατούζο): Λορία, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μπανούσης (61΄ Κάλαϊτζιτς), Μονιάκης, Κλέιτον Τζορτζ (61΄ Φερούς), Λαμπρόπουλος, Μεϊτέ, Περογαμβράκης (79΄ Ροβίθης), Στάθης, Μακρής.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.