ΜΑΡΑΓΚΟΖΗΗ τραγουδίστρια Χριστίνα Μαραγκόζη ήταν η δεύτερη σύζυγος του Αντώνη Βαρδή, για δέκα χρόνια. Ο πρόωρος θάνατος του διάσημου συνθέτη και ερμηνευτή έφερε στο φως παλιές πληγές ανάμεσα στις οικογένειες.

Η γνωριμία του Αντώνη Βαρδή με τη Χριστίνα Μαραγκόζη άνοιξε στην τραγουδίστρια τις πόρτες του χώρου του τραγουδιού.

Ο έρωτας και ο χωρισμός τους ενέπνευσαν τον Βαρδή σε πολλά τραγούδια.

Η πρώτη συνεργασία Βαρδή – Μαραγκόζη έγινε στο περίφημο «Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα», δεύτερο δίσκο του Αντώνη Βαρδή που κυκλοφόρησε το 1986. ΄Ενα χρόνο μετά, το 1987, Βαρδής και Μαραγκόζη συνεργάστηκαν στον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο «Σ’ ακολουθώ» το οποίο συμπεριλάμβανε το ντουέτο τους «Θα προχωράμε μαζί» σε στίχους Γιάννη Πάριου. Ακολούθησε η κοινή τους δουλειά «Τραγουδάμε μαζί» (1988) η οποία περιείχε την επιτυχία «Θα εκραγώ» σε στίχους του Αντώνη Ανδρικάκη.

Ο Αντώνης Βαρδής παντρεύτηκε δύο φορές, πήρε δύο διαζύγια και απέκτησε δύο παιδιά.

H πρώτη του σύζυγος ήταν Ελληνοαμερικάνα και μαζί απέκτησαν τον γιο του Γιάννη και την κόρη του Καλλιστώ. Ο λόγος που χώρισαν ήταν επειδή ο μουσικοσυνθέτης την απάτησε – όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του- και έφυγε από το σπίτι. «Ξεμυαλίστηκα και έφυγα από το σπίτι, κάτι πιστεύω που έχει επηρεάσει και τα παιδιά μου» είχε δηλώσει.

Η δεύτερη γυναίκα της ζωής του ήταν η Χριστίνα Μαραγκόζη με την οποία ήταν μαζί δέκα ολόκληρα χρόνια. Ο μουσικοσυνθέτης ήταν εκείνος που βοήθησε την τραγουδίστρια στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα. Οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους και τα επόμενα χρόνια δεν είχαν συχνή επικοινωνία. «Η Χριστίνα ήθελε να βγάλει προς τα έξω ότι ζούσαμε τον μεγάλο έρωτα. Αλλά αυτό δεν ίσχυε ποτέ και δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το έκανε αυτό» είχε δηλώσει στο παρελθόν.

H σύντροφός του Φιλοθέη
Η τρίτη και τελευταία γυναίκα της ζωής του ήταν η Φιλοθέη με την οποία ήταν αρκετά χρόνια μαζί. Μπορεί η σχέση τους να μην έφτασε στα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά ήταν σαν παντρεμένοι. Αν και είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας, η Φιλοθέη ήταν η γυναίκα εκείνη που του στάθηκε στις όποιες δυσκολίες μέχρι το τέλος και ο Αντώνης Βαρδής την είχε το δεξί του χέρι σε πολλά πράγματα. «Δεν αποκλείω έναν τρίτο γάμο. Αισθάνομαι όμως κάπως περίεργα που είμαι μεγαλύτερός της»  είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του.


«Είχαμε πολλά προβλήματα με τη Χριστίνα και προσπαθούσαμε να τα κρατήσουμε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», είχε πει σε συνέντευξη ο Αντώνης Βαρδής. ΄Ισως αυτή η δημοσιότητα κόστισε το τέλος του γάμου τους.

Στην κηδεία του διάσημου βάρδου η κόρη του Καλλιστώ δημοσιοποίησε εκ νέου την κόντρα ανάμεσα στις οικογένειες και απαγόρευσε στην Χριστίνα Μαραγκόζη να παραστεί.
Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook, η Καλλιστώ της έστειλε και ένα προειδοποιητικό μήνυμα στο Inbox.

«Δεν θα σου επιτραπεί η είσοδος αύριο. Μην έρθεις άδικα», της έγραψε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της, η Χριστίνα Μαραγκόζη ανάρτησε στο Διαδίκτυο το σχετικό μήνυμα, κάνοντας το εξής σχόλιο: «Μόλις πήρα αυτό το μήνυμα και η θλίψη μου είναι μεγάλη! Δηλαδή απαγορεύεται να αποχαιρετήσω τον άνθρωπο που αγάπησα και παντρεύτηκα και έζησα μαζί του δέκα χρόνια; Πόσο λυπάμαι…».

Παρά την απαγόρευση από την οικογένεια του Αντώνη Βαρδή, η Χριστίνα Μαραγκόζη, επί δέκα χρόνια σύζυγος του Αντώνη Βαρδή, με τον οποίο έζησαν μια σχέση γεμάτη έρωτα, πάθος αλλά και τρικυμίες, και χώρισαν το 1995 με ένα επίπονο διαζύγιο, παρευρέθηκε διακριτικά στην κηδεία.

Η Χριστίνα Μαραγκόζη παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Θάνο Αιβαλιώτη και έχει μια κόρη.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.