δολοφονοι - ΜΑΝΗΣτη φυλακή Αυλώνας ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών, οι δύο 18χρονοι κατηγορούμενοι για το διπλό φονικό στη Μάνη. Πού πέρασαν, αλλά δεν θα καταφέρουν να φοιτήσουν

Γκρέμισαν μόνοι τους τα όνειρά τους.

Ο λόγος για τους δύο 18χρονους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Κώστα Σγουρού και του Γιάννη Κομμάτη στη δυτική Μάνη. Και τώρα, εννέα ημέρες μετά το φονικό, έχουν ακόμη έναν λόγο να μετανοιώνουν για το έγκλημά τους, καθώς θα στερηθούν το μέλλον που οραματίζονταν.

Η επιτυχία που φαντάζονταν στις πανελλήνιες εξετάσεις, ήρθε. Αλλά πλέον είναι δώρο άδωρο για αυτούς.

Οι νεαροί κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση πληροφορήθηκαν από τους δικούς τους στις φυλακές Αυλώνας, όπου βρίσκονται προφυλακισμένοι με απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα Καλαμάτας, ότι τα ονόματά τους βρίσκονται στις λίστες των επιτυχόντων των φετινών εξετάσεων και μάλιστα, ο ένας εισάγεται σε σχολή κοντά στο σπίτι του.

Οι επιτυχίες που άργησαν λίγες ημέρες:

Ο Παναγιώτης Μήτσος που φοιτούσε στο 1ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας, πέρασε στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής του ΤΕΙ Πελοποννήσου που εδρεύει στην ίδια πόλη.

Πιο μακριά είναι η σχολή, στην οποία πέτυχε να εισαχθεί ο Νίκος Μοσχανδρέου, που ομολόγησε στην απολογία του ότι αυτός πυροβόλησε τα άτυχα θύματα. Συγκεκριμένα, ο απόφοιτος του 4ου Γενικού Λυκείου Καλαμάτας εισάγεται στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΤΕΙ Θεσσαλίας που έχει έδρα στα Τρίκαλα.

Παρά την επιτυχία τους όμως, είναι αμφίβολο εάν οι δύο 18χρονοι θα καταφέρουν να σπουδάσουν, καθώς κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και δύσκολα θα τους επιτραπεί να παρακολουθήσουν μαθήματα στις σχολές, στις οποίες έτσι κι αλλιώς απαιτείται η καθημερινή παρουσία.

Ειδικά για τον Παναγιώτη Μήτσο πάντως εκκρεμεί το αίτημα που υπέβαλε ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς από την απολογία του Μοσχανδρέου προκύπτει ότι δεν ήταν αυτός ο φυσικός αυτουργός της διπλής δολοφονίας.

 espresso

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.