ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤΠανέτοιμη είναι η Εθνική ομάδα μπάσκετ για την πρεμιέρα της (21:00) στο Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στην πάντα αξιόμαχη Σενεγάλη.

Ο Φώτης Κατσικάρης έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες του, καθώς ο Μάντζαρης ξεπέρασε το πρόβλημα της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρούσε και έτσι η Εθνική θα είναι «πάνοπλη» ώστε να ξεκινήσει με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της στην διοργάνωση.

Ο Ισπανός Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονζάλεθ, ο Καναδός Στίβεν Σέιμπελ και ο Ανγκολέζος Κάρλος Ζούλιο ορίστηκαν από τη FIBA να διευθύνουν τον αγώνα αυτό.

Ο Γκονζάλεθ είναι αρκετά γνωστός στους Ελληνες παίκτες από την Ευρωλίγκα. Φέτος μάλιστα «σφύριξε» στα εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με τη Λιέτουβος Ρίτας (84-83) και την Αναντολού Εφές (60-65).

Νωρίτερα στον όμιλο της Εθνικής στο ντέρμπι της Νότιας Αμερικής, Πουέρτο Ρίκο και Αργεντινή θα τεθούν αντιμέτωπες.

Πρεμιέρα στο Μουντομπάσκετ κάνει και η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Γαλλία που θα αντιμετωπίζει την Βραζιλία, οι οικοδεσπότες Ισπανοί το Ιράν και οι Σέρβοι την Αίγυπτο.

Επίσης οι ΗΠΑ ρίχνονται και αυτές στη μάχη απέναντι στην Φιλανδία η Ουκρανία αντιμετωπίζει την Δομινικανή Δημοκρατία και η Νέα Ζηλανδία την Τουρκία.

Τέλος στον τέταρτο όμιλο γίνονται τα εξής ματς: Αυστραλία-Σλοβενία, Μεξικο-Λιθουανία και Ανγκόλα Κορέα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.