ΜΑΝΩΛΑΣΤο μεγαλύτερο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού, το οποίο αφορούσε Έλληνα ποδοσφαιριστή, ολοκληρώθηκε και έτσι, ο Κώστας Μανωλάς, έπειτα από σκληρές διαπραγματεύσεις αποτελεί ποδοσφαιριστή της Ρόμα για τα επόμενα 5 χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής αμυντικός, θα περάσει τις επόμενες ώρες τα ιατρικά τεστ και μέχρι το βράδυ θα έχει υπογράψει ως το 2019 με τον Ολυμπιακό να βάζει στα ταμεία του το ιλιγγιώδες ποσό των 15 εκατ. ευρώ. Αυτομάτως, ο Μανωλάς σπάει το ρεκόρ της ακριβότερης μεταγραφής Έλληνα ποδοσφαιριστή, ξεπερνώντας ακόμη και εκείνη του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ.

Θυμίζουμε ότι αρκετές ομάδες ζήτησαν τον Μανωλά από τους ερυθρόλευκους αυτό το καλοκαίρι και ιδιαίτερα μετά από ένα επιτυχημένο Μουντιάλ και ενώ η αρχική πρόταση της Ρόμα (13 εκατ. ευρώ) δεν ικανοποίησε τους Πειραιώτες, τελικώς, οι Ρωμαίοι επανήλθαν με τη νέα βελτιωμένη πρόταση που έκλεισε το «ντιλ».

Από την εξέλιξη της υπόθεσης, γίνεται κατανοητό ότι στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ποτέ ζωηρό ενδιαφέρον της Άρσεναλ, η οποία σταμάτησε να ασχολείται με την περίπτωση Μανωλάς, προσφέροντας σχεδόν τα μισά λεφτά (7 εκατ. ευρώ) στον Ολυμπιακό. Πλέον, ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει ένα αρκετά ακριβό ετήσιο συμβόλαιο και ίσως και αύριο να έχει παρουσιαστεί με τη φανέλα της νέας ομάδας του, όπου και θα συναντήσει τον Βασίλη Τοροσίδη.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.