ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΧωρίς να δυσκολευτεί και να φορτσάρει ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με νίκη 3-1 επί της Νίκης Βόλου το εφετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Καλοί στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου 45λεπτου οι παίκτες του Μίτσελ έδειξαν ένα δείγμα των δυνατοτήτων τους, πετυχαίνοντας τρία γκολ και «καθαρίζοντας» το παιχνίδι με τους Βολιώτες.

Θετικό ντεμπούτο του Αφελάι ο οποίος αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και πρόλαβε να σκοράρει στο 32ο λεπτό. Κασάμι (11’) και Διαμαντάκος (28’) οι άλλοι σκόρερ των Πειραιωτών.

Καλή η παρουσία της Νίκης Βόλου ιδιαίτερα στο δεύτερο 45λεπτό. Έφτασε στο γκολ με τον Σκουρτάι στο 56ο λεπτό και προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις στην εστία του Ρομπέρτο.

Το ματς

Ήταν θέμα χρόνου ο Ολυμπιακός να αποκτήσει ρυθμό και να φέρει στα μέτρα του το παιχνίδι με την Νίκη Βόλου. Οι ερυθρόλευκοι βρήκαν τα… πατήματά τους και κατάφεραν κερδίσουν την κατοχή της μπάλας και να οργανώνουν επιθέσεις προς την εστία της ομάδας του Βλουτ, χωρίς ωστόσο να φορτσάρουν ιδιαίτερα.

Τελικά, χρειάστηκε ένα σουτ στο 11ο λεπτό από τον Κασάμι έξω από τη μεγάλη περιοχή για να ανοίξουν το σκορ οι ερυθρόλευκοι. Ανέβασε ρυθμό και κατάφερε με τον Διαμαντάκο να διπλασιάσει τα τέρματά του μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσόρι.

Οι… άμυνες των παικτών της Νίκης Βόλου έπεσαν, με τον Ολυμπιακό να φτάνει εύκολα στη μεγάλη περιοχή της περιοχής του Βλουτ και να δημιουργεί ευκαιρίες.

Στο 30ο λεπτό ο Αφελάι, ο οποίος δεν κινήθηκε στη γραμμή αλλά πιο κοντά στον άξονα, έκανε το 3-0 μετά από μια καλή πάσα του Τσόρι.

Με μια αρκετά καλή φάση, την καλύτερή της μέχρι τότε στο παιχνίδι, άρχισε το δεύτερο 45λεπτου για την Νίκη Βόλου. Ο Γιαννιτσάνης έπιασε την κεφαλιά μετά από καλή σέντρα του Νικλητσιώτη, με τον Ρομπέρτο να παραχωρεί δύσκολα το κόρνερ.

Τελικά, η επιθυμία των παικτών του Βλουτ να πετύχουν ένα γκολ έγινε πράξη στο 56ο λεπτό με τον Σκουρτάι με μια εξαιρετική ατομική ενέργεια να περνάει τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Αμπιντάλ και να… νικά με πλασέ τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ στο παιχνίδι μετά την είσοδο του Μπενίτες στον αγωνιστικό χώρο στο 69ο λεπτό. Ωστόσο και πάλι δεν κατάφεραν να σκοράρουν μένοντας έτσι στο υπέρ τους 3-1.

Αρκετά καλός στο ο Ντοσεβί ο οποίος «έβγαλε» αρκετές απειλές για την άμυνα της Νίκης με σέντρες, ενώ είχε καλή συνεργασία με τον Ομάρ. Κινητικός ο Κασάμι, ο οποίος βοήθησε και ανασταλτικά, και ορεξάτος ο Μαζουάκου από τα αριστερά.

Αρκετά καλές εντυπώσεις άφησε ο Σκουρτάι για τη Νίκη Βόλου πετυχαίνοντας και ένα πολύ όμορφο γκολ.

Οι συνθέσεις

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ομάρ, Αμπιντάλ, Μποτία (46’ Αβραάμ Παπαδόπουλος), Μαζουάκου, Εντινγκά, Κασάμι, Ντομίνγκες, Ντοσεβί, Αφελάι (60’ Γκαζαριάν), Διαμαντάκος (69’ Μπενίτες).

Στον πάγκο: Μέγιερι, Σαβιόλα, Μπουχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μπενίτες, Σαλίνο, Γκαζαριάν.

Νίκη Βόλου (Βλουτ) : Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σωτηράκος, Ιβενς, Μαχλελής, Μέτσε, Λάουξ, Μουζακίτης (46’ Κοτσαρίδης), Νικλητσιώτης, Γιαννιτσάνης, Σκουρτάι.

Στον πάγκο: Ταϊρης, Καρασαλίδης, Μάρτινς, Κυζιρίδης, Κορέτα, Κοτσαρίδης, Αργύρης.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.