«Θα σας πνίξουμε όλους στο αίμα», απειλούν οι τζιχαντιστές τις ΗΠΑ, αν συνεχιστούν οι αμερικανικές αεροπορικές επιδρομές.

TSIXANTISTESΣτο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος, εμφανίζεται η φωτογραφία ενός Αμερικανού ο οποίος είχε αποκεφαλιστεί την περίοδο της κατοχής του Ιράκ από τις αμερικανικές δυνάμεις. Η φωτογραφία συνοδεύεται με μια ανακοίνωση στα αγγλικά, που αναφέρει «Θα σας πνίξουμε όλους στο αίμα».

Πηγή: @mpoppel
Πηγή: @mpoppel

Προειδοποίηση κατά Αμερικανών: «Θα σας πλήξουμε όπου κι αν βρίσκεστε»

Μάλιστα, η οργάνωση των ακραίων τζιχαντιστών που έχει καταλάβει μεγάλο μέρος του Ιράκ και προκάλεσε τις πρώτες αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ στη χώρα μετά την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων, το 2011, προειδοποιεί την Ουάσινγκτον πως θα πλήξει Αμερικανούς «όπου κι αν βρίσκονται» εάν χτυπηθούν από τις αμερικανικές  επιδρομές μαχητές του.

Στο μεταξύ ο Αμερικανός πρόεδρος διαβεβαίωσε ότι «οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις θα συνεχίσουν τις επιχειρήσεις τους εναντίον των τζιχαντιστών», χαρακτηρίζοντας «βάρβαρη» την οργάνωση Ισλαμιστικό Κράτος.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.