Δείτε το νέο ρόστερ της ομάδας…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ

Το Δ.Σ. του Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ανακοινώνει την συνέχεια της συνεργασίας του με τον προπονητή Χασιώτη Γιάννη.

Η επιτυχημένη παρουσία του Γιάννη Χασιώτη τόσο ως προπονητής της ανδρικής ομάδος (με την κατάκτηση της 5ης θέσης που είναι η καλύτερη στην ιστορία του συλλόγου), όσο και με την παιδική ομάδα (κατάκτηση πρωταθλήματος παίδων Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.),αποτελούν εγγύηση για μια ανάλογη πορεία και στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.Ο νεαρός coach θα αναλάβει για μία ακόμη φορά τις τύχες της παιδικής και ανδρικής ομάδας καθώς είναι διάχυτη η αισιοδοξία,στις τάξεις του Δ.Σ. του συλλόγου, για μία εξίσου επιτυχημένη χρονιά.

Ο βασικός κορμός της ομάδας παραμένει σταθερός, αφού συνεχίζουν οι:
1)Τζήμας Βασίλης
2)Κολοβός Αποστόλης
3)Ιωαννίδης Θανάσης
4)Μουράτογλου Δημήτρης
5)Ζαμπέτης Γρηγόρης
6)Γιαννάκης Κυριάκος

Αποκτήθηκαν οι: Πετρίδης Νίκος (θέση 1,2 από Αργοναύτη Καλαμαριάς) και Μαλιούρας Παναγιώτης (θέση 4,5 από Ιπποκράτη Κω) ενώ επέστρεψαν ο Ρίγγος Σάκης (μετά από ένα χρόνο απουσίας) και ο Συλλάκος Στέλιος (μετά από 5 χρόνια απουσίας) οι οποίοι πιστεύουμε πως με την εμπειρία και το πάθος τους θα μπορέσουν να βοηθήσουν τα μέγιστα την ομάδα.

Επίσης σημαντικό ρόλο στην αντρική ομάδα την φετινή περίοδο θα έχουν και αρκετοί αθλητές του παιδικού και εφηβικού τμήματος,οι οποίοι φέτος θα πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Τέλος παρελθόν από την ομάδα του Πρωτέα αποτελούν οι: Κλωνάρας Νίκος, Γράβας Τάσος  και Πουλιανίτης Νίκος, τους οποίους και ευχαριστεί το Δ.Σ. για την προσφορά τους.

Η προετοιμασία της αντρικής αλλά και της παιδικής ομάδας ξεκινάει την Δευτέρα 18/08/2014 στο Δ.Α.Κ. Γρεβενών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.