Στη Λευκάδα
ΛΕΥΚΑΔΑ 1
Μία ανείπωτη τραγωδία που δεν την χωράει ανθρώπινος νους συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης στην Καριά της Λευκάδας όταν τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από αναθυμιάσεις σε αποστακτήριο τσίπουρου.

Όλα συνέβησαν κατά την διάρκεια εργασιών που γίνονταν στο κτήριο όπου χρησιμοποιούνταν ως αποστακτήριο τσίπουρου. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lefkadanews.gr, οι τρεις άνδρες ηλικίας 55,57 και 62 ετών, προσπάθησαν να ξεπαλουκώσουν δεξαμενή στο υπόγειο του κτηρίου.
ΛΕΥΚΑΔΑ 2
Όταν ο πρώτος άνδρας κατέβηκε, εισέπνευσε δηλητηριώδη αέρια τα οποία πιθανότατα είχαν συσσωρευτεί στη δεξαμενή. Στη συνέχεια τον ακολούθησε ο δεύτερος άνδρας ο οποίος λιποθύμησε επιχειρώντας να βοηθήσει το φίλο του ενώ την ίδια τραγική τύχη είχε και ο τρίτος άνδρας που προσπάθησε να σώσει τους άλλους δύο.

Οι γείτονες αντιλήφθηκαν ότι κάτι κακό συνέβη και ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις πρώτες βοήθειες προσπάθησε να δώσει ο γιος ενός εκ των θυμάτων που βρισκόταν στο σημείο αλλά δεν κατάφερε να σώσει τον πατέρα του.

Η κατάσταση με τα αέρια ήταν τόσο επικίνδυνη, που σύμφωνα με το lefkadanews.gr, κινδύνευσε και ένας εκ των πυροσβεστών όταν για δέκα μόλις δευτερόλεπτα έβγαλε την μάσκα του αλλά πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Οι σοροί των άτυχων ανδρών μεταφέρονται στην Πάτρα για νεκροψία.
ΛΕΥΚΑΔΑ 3
Το θλιβερό συμβάν, επιβεβαίωσε με ιατρικό ανακοινωθέν ο διοικητής του νοσοκομείου Λευκάδας, κ. Γιάννης Γρηγορόπουλος. Συγκεκριμένα, ο κ. Γρηγορόπουλος δήλωσε: «Περί την ώρα 15.15 μέσω ΕΚΑΒ προσεκομίσθησαν νεκροί διαδοχικά από την Καρυά Λευκάδος έπειτα από αναφερόμενη εισπνοή αναθυμιάσεων σε δεξαμενή παραγωγής αλκοολούχου ποτού, τρεις άνδρες ηλικίας 63 ετών, 57 ετών και 65 ετών.

Κατά την εισαγωγή τους στα ΤΕΠ (Τμήμα Επειγόντων περιστατικών) έγινε προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης από την ομάδα ανάνηψης του νοσοκομείου (αναισθησιολόγο, χειρουργό – εντατικολόγο και παθολόγο) για περίπου 40 λεπτά στον καθένα η οποία , δυστυχώς, δεν απέδωσε. Οι άτυχοι άνδρες θα παραπεμφθούν για νεκροψία – νεκροτομή ως ορίζει ο νόμος».

Φωτογραφίες Lefkadanews.gr & Aromalefkadas.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.