Μεχιντίν Μεκισί ΜπεναμπάΟι δρομείς μεγάλων αποστάσεων θεωρούνται από τους πιο «ήρεμους» αθλητές αλλά ο Μεχιντίν Μεκισί Μπεναμπά δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Ο ιδιόρυθμος Γάλλος έχει απασχολήσει πολλές φορές με τα καμώματά του, αλλά ακόμη και για εκείνον το κατόρθωμά του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου ήταν μοναδικό.

Ο Μεκισί… κατάφερε να ακυρωθεί επειδή βιαζόταν να πανηγυρίσει το χρυσό μετάλλιο που θα κέρδιζε στα 3.000 μ. στιπλ. Μπαίνοντας στην τελική ευθεία, ο Γάλλος κοίταξε πίσω του, είδε ότι είχε μεγάλη διαφορά από το δεύτερο αθλητή και τότε τόλμησε το απίστευτο. Εβγαλε τη φανέλα του και άρχισε να την κουνάει πάνω από το κεφάλι του, την έβαλε στο στόμα του για να περάσει το τελευταίο εμπόδιο και συνέχισε έτσι μέχρι τον τερματισμό.

Οι πανηγυρισμοί του όμως δεν κράτησαν για πολύ. Λίγη ώρα αργότερα, ο Μεκισί ακυρώθηκε για την απρεπή συμπεριφορά του και έτσι το χρυσό μετάλλιο άλλαξε χέρια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 29χρονος γίνεται αντικείμενο συζήτησης. Το 2012 είχε επιτεθεί στη μασκότ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου, αναποδογυρίζοντας τον «Appy», όπως λεγόταν, με ένα κοριτσάκι 14 χρονών να βρίσκεται μέσα στη στολή.

Ενα χρόνο νωρίτερα, ο Γάλλος είχε πιαστεί στα χέρια με τον συμπατριώτη του, Μεντί Μπααλά και έπαιξαν… μπουνιές, μετά από τον τερματισμό μίας κούρσας στο Μονακό.


iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.