ρομπιν γουιλιαμςΣυγκίνησε εκατομμύρια ανθρώπους ανά τη γη με την ανάρτηση που έκανε για τον πατέρα της αμέσως μετά το θάνατό του, αφιερώνοντας του ένα υπέροχο απόσπασμα από τον «Μικρό Πρίγκιπα» του Αντουάν Σαιντ Εξυπερύ.

Δυο μέρες μετά κλείνει τους λογαριασμούς της σε twitter και instagram καθώς δέχεται επίθεση με κακοήθη μηνύματα και φωτογραφίες.

Η 25χρονη Ζέλντα δήλωσε συγκλονισμένη από κακίες που γράφουν στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο για την ίδια όσο και για τον νεκρό πατέρα της. Κάποιοι της στέλνουν ακόμη και φωτογραφίες του πατέρα της στις οποίες έχουν κάνει μοντάζ για να φαίνεται νεκρός, λέγοντας πως τραβήχτηκαν μετά την αυτοκτονία του.

Ταυτόχρονα την βρίζουν με απίστευτες λέξεις. Η ίδια έγραψε στον λογαρισμό της στο instagram: « Θα αφήσω για λίγο τον λογαριασμό μέχρι να συνέλθω ψυχολογικά και τότε θα αποφασίσω αν θα τον διαγράψω εντελώς ή όχι. Είναι μία δύσκολη περίοδος, σας παρακαλώ προσπαθήστε να δείξετε σεβασμό σε εμένα, της οικογένεια και τους φίλους του. Είναι απάνθρωπο να ψάχνετε τους λογαριασμούς μας για φωτογραφίες του πατέρα μου και να με κρίνετε για όσες έχω ανεβάσει στο παρελθόν. »

Όπως γράφει η iefimerida.gr, η Ζέλντα δέχεται έντονη κριτική για τις selfies που είχε βγάλει με τον πατέρα της και στη συνέχεια τις είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο. «Οι αγαπημένες μου φωτογραφίες μαζί του είναι καδραρισμένες στο σπίτι, δεν της έχω ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα παραμείνουν ιδιωτικές.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.