ΘΑΛΑΣΣΙΑ SPORΣτον εισαγγελέα Σύρου θα οδηγηθούν οι δύο συλληφθέντες, μετά την τραγωδία στην περιοχή Καλό Λιβάδι της Μυκόνου, όπου ένας 10χρονος έχασε τη ζωή του, κάνοντας θαλάσσια σπορ. Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης των θαλάσσιων σπορ και τον χειριστή του ταχύπλοου.

Όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας στην εκπομπή Πρωινό MEGA, ο 10χρονος ήταν το πέμπτο παιδί που επέβαινε στην μπανάνα και για άγνωστο λόγο έχασε την ισορροπία του και έπεσε από το φουσκωτό.

Ο χειριστής δεν αντιλήφθηκε άμεσα ότι το παιδί έπεσε και λίγα λεπτά αργότερα επιστρέφοντας να πάρει το παιδί, λόγω κυματισμού στο σημείο δεν το είδε και η προπέλα το χτύπησε. Ο 10χρονος μεταφέρθηκε αμέσως στο κέντρο υγείας του νησιού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Κανείς στο νησί δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην παραλία, δήλωσε στην εκπομπή η δήμαρχος Μυκόνου Ειρήνη Γρυπάρη. Όπως είπε, το παιδί φορούσε σωσίβιο γιλέκο και σύμφωνα με πληροφορίες της το σωσίβιο μπλέχτηκε στην προπέλα, με αυτό το τραγικό αποτέλεσμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.