Η αστυνομία εκτιμά από τις πρώτες ενδείξεις που διαθέτει ότι ο θάνατος προήλθε από αυτοκτονία

ΡΟΜΠΙΝΟ διάσημος κωμικός ηθοποιός του Χόλιγουντ Ρόμπιν Ουίλιαμς βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη βόρεια Καλιφόρνια με την αστυνομία να εκτιμά από τις πρώτες ενδείξεις που διαθέτει ότι ο θάνατος προήλθε από αυτοκτονία.

Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς ήταν 63 ετών.

Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα τον ιατροδικαστή που πήγε στο σπίτι του ηθοποιού, μεταδίδουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, «η οποία προκλήθηκε από ασφυξία απόρροια αυτοκτονίας».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο προσωπικός βιογράφος του επιβεβαιώνεται ότι ο Ρόμπιν Οίλιαμς «πάλευε με μια σοβαρή μορφή κατάθλιψης το τελευταίο διάστημα». Σημειώνεται επίσης ότι «είναι μια τραγική και ξαφνική απώλεια. Η οικογένεια ζητά σεβασμό για την ιδιωτική τους ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης στιγμής».

Σύμφωνα με το Βήμα, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ο οποίος έχει δώσει προσωπική μάχη με τον εθισμό κατά το παρελθόν, είχε εισαχθεί παλαιότερα σε ένα κέντρο αποκατάστασης στη Μινεσότα για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του.

Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς είχε πάνω από τρεις δεκαετίες σπουδαία κινηματογραφική καριέρα και είχε γίνει διεθνώς γνωστός για το ρόλο του ως Μπάρι Λέβινσον στο αντιπολεμικό έπος “Good Morning Vietnam” (Καλημέρα Βιετνάμ) του 1987. Έχει επίσης κατακτήσει το κοινό σε όλο τον κόσμο με μεγάλες ερμηνείες όπως ο ρόλος του λαμπρού παιδαγωγού στον «Κύκλο των Χαμένων Ποιητών» και στην οικογενειακή κωμωδία “Mrs Doubtfire”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.