«Αν έχεις τύχη διάβαινε» λέει ο σοφός λαός και αυτό φαίνεται να ταιριάζει …γάντι στον οδηγό της Ferrari California που βγήκε ζωντανός από το κατεστραμμένο ιταλικό supercar

ferrariΟι άνθρωποι συχνά αναρωτιούνται τι μπορεί να συμβεί όταν ένα χαμηλό σπορ αυτοκίνητο βρεθεί κάτω από ένα λεωφορείο.

Ο συγκεκριμένος οδηγός στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έδωσε την απάντηση . Και αν μη τι άλλο στάθηκε τρομερά τυχερός αφού δεν έπαθε σοβαρή ζημιά.

Οδηγώντας στη Sheikh Zayed Road στο Ajman, η Ferrari California κατέληξε στο πίσω μέρος ενός λεωφορείου που μεταφέρει εργάτες στη δουλειά του. Η οροφή της Ferrari …άνοιξε σαν κονσέρβα από σαρδέλες και, όπως υποστηρίζουν αρκετοί, οι οροφή ήταν αυτή που απορρόφησε μεγάλο μέρος της δύναμης από την σύγκρουση.

Ενώ η California θα πουληθεί για παλιοσίδερα,  ο οδηγός με κάποιο τρόπο κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο οδηγός ήταν μόλις 20 χρόνων και έτρεχε με περισσότερα από 100 χλμ. σε μια πολυσύχναστη περιοχή της πόλης.

ferrari

news247

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.