Ο 6χρονος από τη Γάζα που έγινε viral στο Twitter. Φοράει αυτοσχέδιο γιλέκο από σακούλες σκουπιδιών, παίρνει το κράνος ενός δημοσιογράφου και τρελαίνει το Twitter.

6xronos sth gaza 3Είναι 6 χρονών και ζει την κόλαση της Γάζα. Ομως δεν πτοείται. Κάνει όνειρα για το μέλλον. Και δηλώνει ότι θέλει να γίνει δημοσιογράφος.  Είναι ο πιτσιρικάς από τη Γάζα που έγινε viral στο twitter. Φοράει αυτοσχέδιο γιλέκο φτιαγμένο από σακούλες σκουπιδιών, παίρνει το κράνος ενός Σουηδού δημοσιογράφου που γράφει TV και τρελαίνει το Twitter.


Ο Σουηδός δημοσιογράφος Johan-Matthias Sommarström φωτογράφησε τον μικρό, Yazan Hilliss και ανέβασε τη φωτογραφία στο Twitter. Ηδη έχει πάνω από 9.300 retweets και πάνω από 4.800 favorites.

6xronos sth gaza6xronos sth gaza 2

«Για μένα η φωτογραφία είναι ένα δυνατό παράδειγμα της θέλησης των παιδιών να επιζήσουν. Μας έχει δει εμάς τους δημοσιογράφους να μπαινοβγαίνουμε από το ξενοδοχείο όπου είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι, και να έχουμε επιβιώσει. Πιστεύω ότι με αυτόν τον τρόπο το παιδί ήθελε να μας μοιάσει, να μοιάσει με κάποιον που επιβιώνει», είπε αργότερα ο Sommarström.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.