Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνάντηση του Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΕΚΕΠΕ.

4 Αυγούστου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Βιώσιμη κτηνοτροφία στο Δήμο Γρεβενών

ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ 5Την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014 ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, συνοδευόμενος από στελέχη του Δήμου και της ΕΑΣ Γρεβενών συναντήθηκε στην Αθήνα με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΕΚΕΠΕ και πιο συγκεκριμένα με τον Αντιπρόεδρο κ. Κυριάκο Μπαμπασίδη και τον Γενικό Διευθυντή κ. Δημήτριο Αρκιτσαίο, για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι του Δήμου Γρεβενών και αφορά τους βοσκοτόπους και τις εξισωτικές αποζημιώσεις.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Βουλευτή Γρεβενών κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη, τέθηκε αναλυτικά το πρόβλημα και ζητήθηκε η άμεση επίλυση του θέματος των βοσκοτόπων και των εξισωτικών αποζημιώσεων για να έχουμε όπως τονίσθηκε από όλους βιώσιμη κτηνοτροφία στο Δήμο Γρεβενών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης και μετά από πρόταση του Βουλευτή κ. Κοψαχείλη συζητήθηκε, όπου και τελικά αποφασίσθηκε, η δημιουργία γραφείου του ΟΠΕΚΕΠΕ στα Γρεβενά. Για το λόγο αυτό το επόμενο διάστημα ο Γενικός Διευθυντής κ. Αρκιτσαίος θα επισκεφθεί τα Γρεβενά όπου και θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Κουπτσίδη για την υλοποίηση της απόφασης για δημιουργία γραφείου του ΟΠΕΚΕΠΕ στην πόλη των Γρεβενών.

This entry was posted on Δευτέρα, 4 Αυγούστου, 2014 at 18:44 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply