Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O π. Χρυσόστομος Κουτσούρης γράφει στο Star-fm.gr για τον Αρχιμανδρίτη π. Καλλινίκου Πουλή…

24 Ιουλίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΠΙΣΤΟΛΗΑξιότιμε κ. Διευθυντά του Ραδιοφωνικού Σταθμού starfm, της Δυτικής Μακεδονίας, μέσω της παρούσης λακωνικής επιστολής μου, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω από καρδιάς, για την ανάρτηση της 14ης Ιουλίου 2014, στην Ιστοσελίδα του Ραδιοφωνικού σας Σταθμού, σχετικά με το πρόσωπο του Αρχιμανδρίτη π. Καλλινίκου Πουλή, ως πιθανού διαδόχου του μακαριστού Μητροπολίτου Γρεβενών κυρού Σεργίου.

Ο εν λόγω Αρχιμανδρίτης, τυγχάνει να είναι πνευματικός πολλών κληρικών της Κέρκυρας, μεταξύ αυτών και του ταπεινού μου προσώπου και έχει παράξει με τη Χάρη του Θεού ένα αξιομνημόνευτο έργο, πνευματικό, λατρευτικό και κοινωνικό έργο στην Αγία μας Εκκλησία, εργαζόμενος αθόρυβα, με ήθος, με διάκριση και με την απέραντη Αγάπη του Χριστού μας.

Επιτρέψατε μου να πιστεύω, ότι κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση, επ’ ωφελεία της τοπικής σας κοινωνίας, αλλά και της Αγίας μας Εκκλησίας.

Τέλος αξίζει να προβάλλονται αλλά και να προάγονται οι άξιοι και αθόρυβοι πνευματικοί θησαυροί, τους οποίους, ευτυχώς ακόμα και σήμερα, η Εκκλησία μας διαθέτει.

 

Με τιμή, βαθύ σεβασμό και Αγάπη Χριστού

π. Χρυσόστομος Κουτσούρης

Κληρικός της Μητροπόλεως Κερκύρας

Star-fm.gr:  Σας ευχαριστούμε θερμά για τα καλά σας λόγια. Χωρίς να ειδικευόμαστε στο…εκκλησιαστικό ρεπορτάζ, γνωρίζουμε πολύ καλά την προσφορά του Αρχιμανδρίτη π. Καλλινίκου Πουλή.

Η Εκκλησία, ας αποφασίσει το καλύτερο για την κοινωνία των Γρεβενών.

This entry was posted on Πέμπτη, 24 Ιουλίου, 2014 at 19:10 and is filed under ΑΡΘΡΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply