ΒΟΛΕΪΣτην δημιουργία ενός νέου Αθλητικού Συλλόγου στα Γρεβενά, με επίκεντρο το βόλεϊ, προέβησαν πριν από λίγο καιρό, πρώην στελέχη, αθλητές αλλά και προπονητές του άλλοτε κραταιού του είδους Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-fm.gr, πρόκειται για στελέχη τα οποία πρόσφατα διαφώνησαν με την διοίκηση του Γ.Σ.Γ. αναφορικά με το μέλλον του Συλλόγου.

Το όνομα του νέου συλλόγου είναι «Αστέρας Γρεβενών», (όπως ανακοινώθηκε από το Ειρηνοδικείο Γρεβενών), με έμβλημα ένα αστέρι και μέσα ένα μαμούθ και τα χρώματα των στολών θα είναι μπλέ και κίτρινο.

Στόχος είναι κατ’ αρχήν η δημιουργία «φυτωρίου» αθλητών και στη συνέχεια ομάδας βόλεϊ που θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Μακεδονίας.

Στην νέα αυτή προσπάθεια, μετέχουν πολλοί επώνυμοι φίλοι του αθλήματος ενώ το νέο (προσωρινό) διοικητικό συμβούλιο έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Γρηγόρης Γιαννόπουλος

Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Τζιμίρης

Γραμματέας: Νίκος Ζιώγος

Ταμίας: Κώστας Τζάτζης και

Μέλος: Δημήτρης Βλάχος.

Προπονητές του «Αστέρα Γρεβενών», θα είναι οι πρώην αθλητές και προπονητές του ΓΣΓ:  Χρήστος (Κάκης) Χαντές και Σάκης Τσιμπέρης, οι οποίοι με επιστολή τους στις 13-12-2013 είχαν παραιτηθεί.

Star-fm.gr: Ευχόμαστε σε όλους πολλές επιτυχίες…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.