Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου – Ερευνες για την ανεύρεση της σορού

ΕΚΑΒMια 37χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παιδοκτονία και περιύβριση νεκρών.


Ειδικότερα, βραδινές ώρες της Πέμπτης οι Αστυνομικές Αρχές ενημερώθηκαν από εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης, ότι διεκομίσθη, με ασθενοφόρο 37χρονη γυναίκα με ενδείξεις πρόσφατου τοκετού.

Εξεταζόμενη από αστυνομικούς, που πήγαν στο νοσοκομείο για τη διερεύνηση της υπόθεσης, η δράστιδα ομολόγησε ότι στις 12 Ιουλίου γέννησε βρέφος στην τουαλέτα του διαμερίσματός της.

Στη συνέχεια περιτύλιξε το βρέφος σε δύο σακούλες και το έκρυψε στην ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας της, ενώ μετά από ένα διήμερο (πρωινές ώρες της 14ης Ιουλίου, έβαλε τη σορό σε κάδο απορριμμάτων, έξω από την οικία της.

Ακολούθως, χθες Πέμπτη λόγω επιπλοκών λοχείας, μετέβη εσπευσμένα στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της γυναίκας ενώ κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, μετέβη στην οικία της για εξερεύνηση του τόπου εγκλήματος.

Οι έρευνες για την ανεύρεση της σορού του βρέφος συνεχίζονται.


Σύμφωνα με πληροφορίες από το tovima.gr, ο σύζυγος της γυναίκας υποστήριξε πως δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη της γυναίκας του ενώ και εκείνη φέρεται να είπε πως δεν του είχε πει κάτι σχετικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.