Εξιχνιάστηκε στην Κοζάνη περίπτωση κλοπής μοτοσικλέτας που διαπράχθηκε στη Βέροια

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ - ΔΕΗ - ΑΡΧΕΙΟΤην Πέμπτη (17-07-2014) το μεσημέρι στο Ορυχείο Νοτίου Πεδίου της ΔΕΗ Α.Ε. όχημα τύπου DUMBER οδηγούμενο από 51χρονο ημεδαπό συγκρούστηκε πλάγια με όχημα (ερπιστριοφόρο καθολικό εκσκαφέα, τύπου SHOVEL) οδηγούμενο από 43χρονο ημεδαπό, με αποτέλεσμα την αποκόλληση, ανατροπή και πτώση στο έδαφος της καμπίνας του δεύτερου οχήματος και τον τραυματισμό του 43χρονου.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ», όπου λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Εξιχνιάστηκε στην Κοζάνη περίπτωση κλοπής μοτοσικλέτας που διαπράχθηκε στη Βέροια

Την Παρασκευή (18.07.2014) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης εξιχνιάστηκε κλοπή μοτοσικλέτας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο νεαρών, 29 και 33 χρονών για κλοπή.

Ειδικότερα, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κοζάνης κατέλαβαν τους δύο συλληφθέντες να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή από περιοχή της Βέροιας την 30.06.2014 και είναι ιδιοκτησίας ενός 22χρονου.

Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη της.
Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πτολεμαΐδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.