ΕΚΑΒΜε πολλαπλά κατάγματα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Γρεβενών μία 77χρονη, όταν ο ανελκυστήραςαναβατόριο που χρησιμοποίησε βρέθηκε στο κενό…

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-fm.gr, πρόκειται για την Μ.Π., που για κακή της τύχη, το μεσημέρι της Τρίτης (15/07), στην προσπάθειά της να ανέβει με το ασανσέρ στο διαμέρισμά της στην οδό Θ.Ζιάκα 6, αυτό  (λόγω βλάβης), έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά χτυπήματα σε όλο της το σώμα.

Άμεση ήταν η επέμβαση του ΕΚΑΒ όπου με την συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών που κατέφτασε περίπου στις 14:00, με ένα όχημα και τρεις άντρες, για να την απεγκλωβίσουν και να την μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Γρεβενών.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, πραγματοποιεί η Ασφάλεια Γρεβενών.

Eκπρόσωπος της επιχείρησης συντήρησης ασανσέρ στα Γρεβενά Ατέσης, δήλωσε στο Star-fm.gr Η επιχείρηση μας δεν έχει καμία σχέση με αυτή την  συγκεκριμένη κατασκευή, η οποία φαίνεται πως ήταν για την μεταφορά άψυχων υλικών και όχι για την μεταφορά ατόμων. Τέτοιες ερασιτεχνικές κατασκευές, βάζουν πάντα σε κίνδυνο τη ζωή των ανθρώπων και η εταιρία μας δεν  ασχολείται με αυτοσχέδιες κατασκευές, τις οποίες  μάλιστα δεν μπορούμε να τις ονομάζουμε ασανσέρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.