Η πολύωρη συνάντηση στο κελί του Νίκου Μιχαλολιάκου
ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣΚλεισμένοι στον χώρο κράτησης του Νίκου Μιχαλολιάκου, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι υπόλοιποι προφυλακισθέντες βουλευτές περίμεναν τον Ηλία Κασιδιάρη. Ο Η. Κασιδιάρης πέρασε τις πρώτες ώρες της προφυλάκισης του στο κελί Μιχαλολιάκου με πολύωρες συσκέψεις και συζητήσεις με τον επικεφαλής της ΧΑ.

Σύμφωνα με τη Real News, οι κρατούμενοι βουλευτές της ΧΑ δεν βγήκαν καν να προαυλιστούν αφού συζητούσαν πυρετωδώς για το τι μέλλει γενέσθαι για την οργάνωση. Ένα από τα πράγματα που αποφασίστηκαν ήταν ο Η. Κασιδιάρης να παραμείνει εκπρόσωπος Τύπου της ΧΑ, μέσα από τη φυλακή, με γραπτές και τηλεφωνικές δηλώσεις.

Ο προφυλακισθείς βουλευτής πάντως ζήτησε να παραμένει στο κελί χωρίς συγκάτοικο.

Τα οκτώ (πλέον) προφυλακισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής κρατούνται σε διαφορετικά επίπεδα των φυλακών Κορυδαλλού ώστε να μην προαυλίζονται μαζί με τα φυλακισμένα στελέχη της «17 Νοέμβρη» που επίσης κρατούνται στον Κορυδαλλό.

Οι ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, που έχουν αναλάβει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής τόνισαν εκ νέου ότι τηρούν απαρέγκλιτα το γράμμα του νόμου όσον αφορά στις προφυλακίσεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.