Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ L’ OREAL ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

βελγιδαΤη λήξη της συνεργασίας της με την όμορφη Βελγίδα φίλαθλο που υπέγραψε συμβόλαιο με την διάσημη εταιρεία καλλυντικών όταν η φωτογραφία της από τις κερκίδες της Βραζιλίας έκανε το γύρο του κόσμου μέσα από τα social media ανακοίνωσε η L’ Oreal.

Η σύντομη καριέρα της 17χρονης Βελγίδας Axelle Despiegelaere ως μοντέλο, όσον αφορά τουλάχιστον στο συμβόλαιό της με τη L’ Oreal, έληξε μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν φωτογραφίες της να ποζάρει πλάι σε νεκρά ζώα μετά από σαφάρι στην Αφρική.

Η ανήλικη Βελγίδα είχε προκαλέσει αίσθηση όταν φωτογραφίες της από τα γήπεδα της Βραζιλίας έκαναν το γύρο του κόσμου με πολλούς να κάνουν λόγο για την πιο όμορφη φίλαθλη του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Για χάρη της μάλιστα είχε δημιουργηθεί και fan page στο facebook, η οποία μετρούσε πάνω από 200.000 like ενώ οι ενθουσιώδεις αντιδράσεις είχαν ως αποκορύφωμα ο γαλλικός κολοσσός να της κάνει πρόταση συνεργασίας. Ένα βίντεο που την δείχνει να διαφημίζει προϊόντα για τα μαλλιά της εταιρείας μέσα σε δύο 24ωρα έφτασε τα δύο εκατομμύρια views.

Όμως η συνεργασία κατέρρευσε όταν κάποιοι εντόπισαν μια φωτογραφία της Axelle από παλιότερο ταξίδι της να ποζάρει δίπλα σε ένα νεκρό ζώο κρατώντας ένα κυνηγετικό όπλο. Σχολιάζοντας στην εφημερίδα Independent τη φωτογραφία αλλά και τις αντιδράσεις που αυτή προκάλεσε, η εταιρεία καλλυντικών δήλωσε: «Η L’ Oreal συνεργάστηκε [με την Axelle] μόνο για τη δημιουργία ενός βίντεο για χρήση στα social media του Βελγίου. Το συμβόλαιο πλέον έχει ολοκληρωθεί».

έθνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.