ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΑστυφύλακα ηλικίας 42 ετών, ο οποίος την ώρα που είχε υπηρεσία διακινούσε ναρκωτικά σε κράτουμενους που βρίσκονταν στα κρατητήρια του Τμήματος που υπηρετούσε, συνέλαβε η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Η δραστηριότητά του αποκαλύφθηκε όταν συνάδελφοί του της ομάδας «Ζήτα» τον σταμάτησαν για τροχονομικό έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν επάνω του μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και ναρκωτικά χάπια, γεγονός που δημιούργησε υποψίες στην υπηρεσία του.

Άρχισε έρευνα κατά την οποία προέκυψε ότι ο αστυφύλακας, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του, αλλά και τα καθήκοντα του στη φρουρά των κρατητηρίων, προμήθευε κρατούμενους με ναρκωτικές ουσίες, τουλάχιστον από τον Μάιο φέτος, παίρνοντας από 10 έως 60 ευρώ, κατά περίπτωση.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, ο συλληφθείς εισήγαγε τα ναρκωτικά στους χώρους των κρατητηρίων, χρησιμοποιώντας διάφορους τρόπους για την απόκρυψη τους, όπως μέσα σε συσκευασίες με καπνικά προϊόντα ή σε κλινοσκεπάσματα, υπό το πρόσχημα της βοήθειας στη μεταφορά τους, κ.α.

Την περαιτέρω διακίνηση είχαν αναλάβει οι δύο συγκατηγορούμενοι του αλλοδαποί, ένας 31χρονος Μαροκινός και ένας 20χρονος Νιγηριανός, οι οποίοι προωθούσαν τα ναρκωτικά, εντός των κρατητηρίων σε συγκρατούμενούς τους.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.