Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος θα γίνει καταπληκτικός μπαμπάς

12 Ιουλίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Μια προσεκτικότερη ματιά στην καθημερινότητα
mpamp-asΕίστε ζευγάρι με κάποιον που λέει ότι αγαπάει τα παιδιά και τα πάει καλά μαζί τους; Προφανώς αυτά δεν είναι αρκετά για να καταλάβετε αν θα γίνει καλός μπαμπάς.

Υπάρχουν όμως και κάποια άλλα σημάδια που με μια προσεκτικότερη ματιά και ανάλυση θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε ότι ο σύντροφός σας θα γίνει ο πιο γλυκός μπαμπάς του κόσμου!

Παίρνει πρωτοβουλίες

Σας έχει πει ποτέ ο καλός σας τη φράση «Απόψε φαίνεσαι κουρασμένη, μπορώ να μαγειρέψω εγώ/να σου κάνω μασάζ/να απλώσω τα ρούχα που βγήκαν από το πλυντήριο;» Αν ναι, τότε βρίσκεστε σε καλό δρόμο. Είναι σημαντικό ο σύντροφός σας να παίρνει πρωτοβουλίες και να προσπαθεί να σας ξεκουράσει όταν το έχετε πραγματικά ανάγκη. Αυτό σημαίνει ότι θα το κάνει και στο μέλλον όταν θα έχετε παιδιά.

«Τα παιδιά χρειάζονται προσοχή συνεχώς και πρέπει να έχουν ενεργό ρόλο και οι δύο γονείς» λέει η συγγραφέας και σύμβουλος σχέσεων Jane Greer. Βάλτε στην άκρη λοιπόν τους εγωισμούς και τα στερεότυπα και συνειδητοποιήστε τι πραγματικά έχει σημασία.

Διαβάστε περισσότερα στο baby.gr

This entry was posted on Σάββατο, 12 Ιουλίου, 2014 at 20:34 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply