Ο «καουμπόι του Κυπέλλου» παρέδωσε την κούπα του Μουντιάλ στην πιο όμορφη Γερμανίδα
vraziliaΌταν είδε την ομάδα του να συνθλίβεται απ’ τη Γερμανία, ο Κλόβις Φερνάντες λύγισε… Αυτό δεν τον σταμάτησε όμως, απ’ το να γίνει ο πιο… κύριος οπαδός που έχει βρεθεί σε ποδοσφαιρικές εξέδρες .

Ο «Γκαούτσο ντα Κόπα» (δηλ. «καουμπόι του Κυπέλλου») όπως τον αποκαλούν, κρατούσε σφιχτά μια ρεπλίκα του παγκοσμίου Κυπέλλου σε όλη τη διάρκεια του ημιτελικού. Ήταν εμφανές ότι δεν μπορούσε να πιστέψει πως η Βραζιλία δεν θα αγκάλιαζε στο «σπίτι» της το πραγματικό τρόπαιο. Έχει ζήσει δίπλα της, άλλωστε μεγάλες στιγμές, αφού την έχει ακολουθήσει σε 154 παιχνίδια σε 66 χώρες απ’ το 1990. Έχει δει επτά Μουντιάλ, έξι Κόπα Αμέρικα, τέσσερα Κύπελλα Συνομοσπονδιών και Ολυμπιακούς Αγώνες. Μάλιστα, η FIFA τον είχε παρουσιάσει ως τον πιο πιστό οπαδό πριν την έναρξη της διοργάνωσης. Τον δωδέκατο παίκτη της.

Ο «Γκαούτσο» δάκρυσε στις εξέδρες του «Μινεϊράο» λίγα λεπτά πριν αφήσει άναυδους τους γύρω του. Σύμφωνα με την Independent, με ζεστό χαμόγελο -παρά την παγωμάρα που προκάλεσε το αποτέλεσμα- έδωσε την ρεπλίκα που κρατούσε σε μια γερμανίδα φίλαθλο με την κόρη της και φέρεται να είπε:

«Πάρ’ την στον τελικό. Όπως βλέπεις, δεν είναι εύκολο, αλλά την αξίζετε. Συγχαρητήρια».

Sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.