Πιστός «στρατιώτης» της Εθνικής δήλωσε ο Κώστας Σλούκας
sloykasΤην ελπίδα να λυθεί το ζήτημα μεταξύ Ολυμπιακού και ΕΟΚ και να μην υπάρξει πρόβλημα με τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας εξέφρασε ο Κώστας Σλούκας σε συνέντευξή του στην Arena Press.

Ο 24χρονος γκαρντ αναμένεται να είναι στις κλήσεις του Φώτη Κατσικάρη και να παλέψει για μια θέση στη δωδεκάδα. «Ο προπονητής κρίνει τα πάντα. Εγώ από μικρό παιδί φοράω και τιμώ το εθνόσημο. Οπότε δεν θα μπορούσε να αλλάξει κάτι τώρα. Όταν με καλεί η εθνική είμαι πάντα εκεί. Απλά εύχομαι να ξεπεραστούν κάποια διαδικαστικά θέματα που έχει θέσει και η ομάδα μου και σε συνεργασία με την Ομοσπονδία, να πάνε όλα καλά», τόνισε.

Όσο για την προσεχή μεγάλη διοργάνωση, θεωρεί πως προσφέρει ευκαιρία για εξιλέωση μετά την αποτυχία στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. «Μας πείραξε πολύ η αποτυχία του Ευρωμπάσκετ. Ήταν μια δυνατή σφαλιάρα. Αλλά η Εθνική δεν έχει να δώσει απαντήσεις. Πάντα θέτει ψηλά τον πήχη, κυνηγά τις επιτυχίες και αυτό θα κάνει και τώρα. Προχωρώντας βήμα-βήμα, κοιτάζοντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθώντας να ξεπερνά το κάθε εμπόδιο την στιγμή που το αντιμετωπίζει. Υπάρχουν πολλοί και καλοί παίκτες, με μεγάλη εμπειρία σε μεγάλες διοργανώσεις, οπότε πιστεύω ότι όλοι όσοι πάνε στην Ισπανία θα προσπαθήσουν για το καλύτερο».

 sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.