Έξι νεκροί από τις ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές. Νεκρό κορυφαίο στέλεχος της Ισλαμικής Τζιχάντ και τα μέλη της οικογένειας του μετά από επίθεση ισραηλινών αεροσκαφών

PALAISTINHΈξι άνθρωποι σκοτώθηκαν από τις ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη βόρεια Γάζα, κατά τη δεύτερη ημέρα των ισραηλινών επιθέσεων εναντίον θέσεων των παλαιστινίων μαχητών, όπως δήλωσαν την Τετάρτη παλαιστινιακές ιατρικές πηγές.

Από τις ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές χτυπήθηκε και ένα σπίτι στον καταυλισμό Μπέιτ Χανούν στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος των παλαιστινιακών υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών Ασράφ αλ- Κούντρα.

Νεκρό κορυφαίο στέλεχος της Ισλαμικής Τζιχάντ

Ένα κορυφαίο στέλεχος της παλαιστινιακής μαχητικής οργάνωσης Ισλαμική Τζιχάντ σκοτώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας των ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών στη Λωρίδα της Γάζας.

Τον θάνατο του Χαφέζ Χαμάντ κορυφαίου μαχητικού στελέχους της Ισλαμικής Τζιχάντ επιβεβαίωσαν νοσοκομειακές πηγές στη Λωρίδα της Γάζας αναφέροντας επίσης ότι νεκρά είναι και άλλα πέντε μέλη της οικογένειας του. Όμως η εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού ανέφερε ότι δεν διαθέτει λεπτομέρειες σχετικά με το αποτέλεσμα των αεροπορικών επιδρομών.

Σύμφωνα με το παλαιστινιακό υπουργείο Εσωτερικών αλλά και τις αναφορές των ελεγχόμενων από τη Χαμάς τοπικών μέσων ενημέρωσης ο Χαφέζ Χαμάντ τα δύο αδέλφια του και οι γονείς του σκοτώθηκαν όταν το σπίτι τους βομβαρδίστηκε κατά τη διάρκεια της ισραηλινής αεροπορικής επιδρομής στην πόλη Μπέιτ Χανούν στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας. Νεκρή επίσης είναι και μια αγνώστων στοιχείων γυναίκα το σπίτι της οποίας επίσης χτυπήθηκε από τα πυρά των ισραηλινών αεροσκαφών

Με τους θανάτους αυτούς ο αριθμός των νεκρών στη Γάζα αυξήθηκε σε 22 από τη στιγμή που το Ισραήλ εξαπέλυσε το νέο κύμα επιθέσεων του. Μεταξύ των θυμάτων είναι τέσσερις ένοπλοι της Χαμάς, ένας ανώτερος ηγέτης της Ισλαμικής Τζιχάντ και 17 άμαχοι. Ανάμεσα στους αμάχους και επτά παιδιά.

news247

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.