ολλανδια-αργεντινηΜε την διεξαγωγή του -χρονικά- δεύτερου ημιτελικού, συνεχίζεται την Τετάρτη (23:00) το Μουντιάλ. Ολλανδία και Αργεντινή, αναμετρώνται στο χωρητικότητας 62.601 θεατών «Corinthians arena» του Σάο Πάουλο, σ΄έναν αγώνα που θα διευθύνει ο Τούρκος, Τσουνεϊτ Τσακίρ και που θα κρίνει την συμμετοχή στον τελικό της Κυριακής.

Οι Ολλανδοί που έφτασαν στον ημιτελικό, μετά από πρόκριση-θρίλερ στα πέναλτι επί της Κόστα Ρίκα, δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και πιθανότατα ο Λουίς Φαν Γκάαλ, θα παρατάξει το γνωστό σχήμα που εμπιστεύθηκε μέχρι τώρα. Με τον Σίλεσεν κάτω απ τα δοκάρια, τους Φλάαρ και Μπλιντ να κυριαρχουν στην άμυνα, τον Σνάϊντερ σε ρόλο επιτελικού μέσου και τους Φαν Πέρσι και Ρόμπεν, εναλλάξ, στην «αιχμή» του δόρατος.

Από την πλευρά του, ο Αλεχάντρο Σαμπέγια, δεν θα έχει στην διάθεση του, τον τραυματία με θλάση, Ανχελ Ντι Μαρία, ο οποίος μαζί με τον Λιονέλ Μέσι, είναι οι «στυλοβάτες» της ομάδας. Ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη, θα αναλάβει και πάλι να οδηγήσει τους συμπαίκτες του, με τους Ιγκουαϊν και Λαβέτσι στην επίθεση και την εμπειρία των Μασεράνο, Ντεμικέλις και Ζαμπαλέτα να παίζει καθοριστικό ρόλο στην αμυντική λειτουργία.

Στις προηγούμενες οκτώ φορές που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, η Ολλανδία μετρά τέσσερις νίκες, η Αργεντινή τρεις (συμπεριλαμβανομένου και του τελικού στο Μουντιάλ του 1978, 3-1 στην παράταση (κ.α. 1-1), ενώ ένας αγώνας έληξε χωρίς νικητή.

Οι πιθανές συνθέσεις, έχουν ως εξής:

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Λουίς φαν Γκάαλ): 1. Γιάσπερ Σίλεσεν, 2. Ρον Φλάαρ, 3. Στεφάν ντε Φράι, 4. Μπρούνο Μάρτινς Ιντι , 5. Ντάλεϊ Μπλιντ, 9. Ρόμπιν Φαν Πέρσι, 10. Γουέσλι Σνάιντερ, 11. Αριεν Ρόμπεν, 15. Ντιρκ Κάιτ, 20. Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, 21. Μέμφις Ντεπάι.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Αλεχάντρο Σαμπέγια): 1. Σέρχιο Ρομέρο, 2. Εζέκιελ Γκαράι, 4. Πάμπλο Ζαμπαλέτα, 16. Μάρκος Ρόχο, 15. Μάρτιν Ντεμικέλις, 6. Λούκας Μπίλια, 14. Χαβιέρ Μασεράνο, 22. Εζέκιελ Λαβέτσι, 8. Εντσο Πέρες, 9. Γκονζάλο Ιγκουαΐν, 10. Λιονέλ Μέσι.

sports.in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.