Διπλό «χτύπημα» στον Πειραιά

οσφπΔιπλό χτύπημα από τον Ολυμπιακό το βράδυ της Δευτέρας. Οι Ερυθρόλευκοι αρχικά ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ντελβίν Εντινγκά από τη Μονακό και λίγα λεπτά αργότερα την υπογραφή της συνεργασίας τους με τον Ματιέ Ντοσεβί.

Για κανέναν από τους δυο δεν έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες (χρόνια συμβολαίου και ετήσιες απολαβές).

Ο Εντινγκά αγωνίστηκε και πέρσι με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ως δανεικός από τη Μονακό, αλλά οι Ερυθρόλευκη αποφάσισαν να προχωρήσουν στην απόκτησή του, μένοντας ικανοποιημένοι από την απόδοσή του.

Η ανακοινώσεις του Ολυμπιακού:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ντελβίν Εντινγκά από τη Μονακό».

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου ποδοσφαιριστή Ματιέ Ντοσεβί».

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του, ο Ντοσεβί έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του στο κανάλι του Ολυμπιακού:

«Είμαι πολύ χαρούμενους που ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα. Για μένα ήταν σημαντικό για την καριέρα μου να πάω σε μία μεγάλη ομάδα, ήρθα σε έναν σύλλογο υψηλού επιπέδου, οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος», είπε αρχικά στο Olympiacos TV.

Όσον αφορά τους στόχους του, τόνισε: «Στόχος μου είναι να συνεχίσω να προοδεύω, περνώντας σε άλλο επίπεδο πλέον. Θέλω να συνεχίσω να εξελίσσομαι, να δώσω το 100% για αυτή την ομάδα και να κερδίσω τίτλους με τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι είναι μία ομάδα που στοχεύει στους τίτλους, οπότε θέλω να βοηθήσω σε αυτό και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα μου».

Για τη συμμετοχή της ομάδας στο International Champions Cup 2014, όπου θα αντιμετωπίσει τις Μίλαν, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, δήλωσε ανυπόμονος:

«Είναι προφανώς κάτι υπέροχο για μένα. Θέλω να παίζω σε τέτοια σπουδαία παιχνίδια, με βοηθούν να εξελίσσομαι στην ποδοσφαιρική μου καριέρα, συνεπώς είμαι χαρούμενος κι ανυπομονώ να ξεκινήσω τη σεζόν με τον Ολυμπιακό».

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, θέλω να δώσω το 100% για να κάνω τον κόσμο της ομάδας ευτυχισμένο. Ξέρω ότι εδώ υπάρχουν πολλές προσδοκίες, οπότε θα κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίσω τίτλους με τον Ολυμπιακό».

Το who is who του Ντοσεβί

Γεννημένος στις 12 Φεβρουαρίου του 1988 στη Γαλλία, έχοντας καταγωγή από το Τόγκο, ο Ματιέ Ντοσεβί προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια και ξεκίνησε να ασχολείται με το αγαπημένο του άθλημα από τη Le Mans UC 72.

Στον συγκεκριμένο σύλλογο υπέγραψε και στο τέλος της σεζόν 2007-08 το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, «ευχαριστώντας» τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους με 14 γκολ και 9 καθοριστικές πάσες την πρώτη του σεζόν.

Τον Αύγουστο του 2010 υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βαλενσιέν και την περσινή σεζόν μέτρησε 33 συμμετοχές κι 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Πλέον γυρίζει μία νέα σελίδα στην καριέρα του, έτοιμος να προσφέρει με τη φανέλα του Ολυμπιακού!

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.