ΚΟΥΚΑΚΗΣΤην Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας με τον Διευθυντή του Υπουργού, τον Νομικό Σύμβουλο του Υπουργού και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών. Κατά τη συνάντηση, σε πνεύμα καλής συνεργασίας, δόθηκαν ικανοποιητικές εξηγήσεις και διευκρινίσεις για ζητήματα που είχαν ανακύψει.

Ως Διοικητής του Νοσοκομείου Γρεβενών ενέμεινα στην παράκληση να γίνει αποδεκτή η αίτηση παραίτησής μου, ως και εγένετο, για λόγους ευθιξίας, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο του Υπουργού στο χώρο της υγείας, σίγουρος για την τελική μου δικαίωση από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ως απερχόμενος Διοικητής, επιθυμώ να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και το προσωπικό που πίστεψε το έργο και την τόσο κοπιαστική προσπάθεια μου και συνέβαλαν, μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, στην θεαματική βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στο Νοσοκομείο Γρεβενών.

Επίσης, εύχομαι περίσσια δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους, με την ελπίδα να ολοκληρωθούν οι προγραμματισμένες μας δράσεις, οι τόσο απαραίτητες, στον χώρο της υγείας, για τον Γρεβενιώτη ασθενή (π.χ. λειτουργία του υφισταμένου υπερσύγχρονου αξονικού τομογράφου κτλ).

Με αγάπη και εκτίμηση

Θεόδωρος Ηλία Κουκάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.