ΣΟΥΜΑΧΕΡΟι πρώτες ουσιαστικά ευχάριστες ειδήσεις έρχονται από τον Μίκαελ Σουμάχερ ο οποίος φαίνεται ότι έχει αρχίσει να επικοινωνεί με το περιβάλλον του.

Ευχάριστα φαίνεται ότι είναι τα νέα για τον διάσημο πρώην οδηγό της Formula 1, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αρχίσει να έχει μια υποτυπώδη μορφή επικοινωνίας με τους δικούς τους ανθρώπους.

Σύμφωνα με το CNN, ο Μίκαελ Σουμάχερ, κάνει μεγάλα βήματα προόδου, την ίδια ώρα που οι θεράποντες ιατροί του εξακολουθούν να έχουν αμφιβολίες για το εάν θα καταφέρει να επανέλθει 100%.

«Όσον αφορά σε άτομα που έχουν υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όπως ο Schumacher, η ανάρρωση απαιτεί πολλά χρόνια», υποστηρίζει ο νευρολόγος χειρουργός, Peter Hamlyn και προσθέτει: « Όσο περνάει ο καιρός, πλέον το ερώτημα δεν είναι αν θα καταφέρει να επιβιώσει, αλλά πόσο ποιοτική θα είναι η επιβίωση του για τα επόμενα χρόνια».

vipnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.