Την Κυριακή στις 16:00

Φέντερερ Vs Τζόκοβιτς (Φωτογραφία:  Reuters ) Ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι το ζευγάρι του τελικού στο φετινό Wimbledon με την μάχη της Κυριακής (16:00) να αναμένεται εντυπωσιακή.

Ο Ελβετός τενίστας επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ (6-4, 6-4, 6-4) του Μίλος Ράονιτς στον δεύτερο ημιτελικό και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό όπου τον περίμενε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο 32χρονος Ελβετός, στο δεύτερο ημιτελικό της ημέρας, επικράτησε του νεαρού Καναδού, Μίλος Ράονιτς και θα διεκδικήσει τον 8ο τίτλο του στο Γουίμπλεντον. Ο Φέντερερ ήταν σαφώς ανώτερος του αντιπάλου του και κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα σε 1 ώρα και 41 λεπτά.

Νωρίτερα, στον πρώτο ημιτελικό, ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί να δυσκολεύτηκε, όμως, στο τέλος τα κατάφερε και έκαμψε την αντίσταση του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με 3-1 σετ (6-4, 3-6, 7-6, 7-6) και την Κυριακή θα διεκδικήσει το δεύτερο τρόπαιο της καριέρας του στο συγκεκριμένο Grand Slam.

Πλέον, ο Νόλε θα διεκδικήσει τον τίτλο στο Λονδίνο για δεύτερη σερί χρονιά και τρίτη τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχοντας παίξει σε 23 ημιτελικούς, και φτάσει στον 14ο τελικό Grand Slam (με έξι τρόπαια).

Αν και η εκκίνηση ήταν καλή για τον Νόλε, στη συνέχεια ο Βούλγαρος ανέβασε πολύ την απόδοσή του και έβαλε πολύ δύσκολα στον αντίπαλό του, ισοφαρίζοντας τα σετ. O Τζόκοβιτς πήρε εκ νέου προβάδισμα, κατακτώντας με κόπο το tie break στο τρίτο, ενώ στο τέταρτο… έσπασαν καρδιές.

Οι δύο τενίστες οδηγήθηκαν ξανά στη… ρώσικη ρουλέτα, με τον Ντιμιτρόφ να ‘χει τέσσερις (οι τρεις συνεχόμενες) ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσια και να το οδηγήσει σε πέμπτο σετ, να τις χάνει όλες και το νούμερο δύο στον κόσμο να παίρνει την πρόκριση στο δεύτερο match point του.

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.