ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΜια φωνή έγιναν ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Stavento και ξεσήκωσαν τους χιλιάδες θεατές που κατέκλυσαν το ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τη φιλανθρωπικού χαρακτήρα συναυλία «Μια Χώρα, Μια Φωνή».

Ο ενθουσιασμός κυριάρχησε από νωρίς στο στάδιο από τον απλό κόσμο αλλά και τους επώνυμους που πήγαν εκεί για να ενισχύσουν την προσπάθεια του ΑΝΤΙ και της Αρχιεπισκοπής Αθηνών με όλα τα έσοδα να δίνονται στον φιλανθρωπικό οργανισμό «Αποστολή».

Οικοδεσπότης της βραδιάς ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος ευχαρίστησε τους 50.000 θεατές που πήγαν στο στάδιο για να ακούσουν τους αγαπημένους του καλλιτέχνες.

Αρχικά στη σκηνή βρέθηκε ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento ο οποίος είχε και ένα ντουέτο έκπληξη με την Ήβη Αδάμου.

Ακολούθησε η Μελίνα Ασλανίδου, η Δέσποινα Βανδή και στο τέλος ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος κάλεσε στη σκηνή και τον Μάνο Πυροβολάκη και την Μελίνα Ασλανίδου για να τραγουδήσουν μαζί.

Μεταξύ των επωνύμων που βρέθηκαν στη συναυλία ήταν οι: Κατερίνα Γκαγκάκη, Μαρία Μπεκατώρου, Μαίρη Συνατσάκη, Έλενα Παπαβασιλείου, Σόφη Πασχάλη, Γιάννης Σαββιδάκης, Κώστας Δόξας, Otherview κ.α.

vipnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.