Η 23χρονη μητέρα ένιωσε αδιαθεσία και έπεσε στο πάτωμα ενώ μαγείρευε
ESWSE THN MAMA THSΈνα 5χρονο κορίτσι έσωσε τη ζωή της μητέρας της όταν την έβγαλε σε ημικωματώδη κατάσταση από την φλεγόμενη κουζίνα του σπιτιού τους.

Η 23χρονη Auburn Reader που πάσχει από επιληψία ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία και έπεσε λιπόθυμη στο πάτωμα της κουζίνας ενώ μαγείρευε.

Εκείνη την ώρα στο σπίτι της οικογένειας στην Ουαλία, ήταν η κόρη της 23χρονης, Paige, αλλά και η καλύτερή της φίλη, ηλικίας 9 ετών. Οι μικρές μύρισαν τον καπνό που έβγαινε από την κουζίνα, κατέβηκαν τις σκάλες γρήγορα και μπήκαν μέσα στην κουζίνα από όπου έβγαλαν την μαμά της 5χρονης μέσα από τις φλόγες.

Στη συνέχεια τηλεφώνησαν στην μαμά της 9χρονης και της είπαν τι συνέβη. Εκείνη έσπευσε στο σπίτι, είπε στις μικρές να βγουν έξω και έτρεξε να κλείσει το μάτι της κουζίνας.

Η Auburn Reader εξομολογείται στη DailyMail: «Καθάριζα την κουζίνα και παράλληλα έβραζα μακαρόνια. Έριξα κάτι πάνω στον πάγκο της κουζίνας και πήρα μία πετσέτα να το καθαρίσω. Ξαφνικά αισθάνθηκα μία αδιαθεσία και άφησα την πετσέτα πολύ κοντά στη κουζίνα. Η πετσέτα πρέπει να ήταν πολύ κοντά στις εστίες και πήρε φωτιά. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που δεν πρόλαβα να βγω από τη κουζίνα και να μπω στο σαλόνι».

Και καταλήγει: «Έκαναν τα πάντα και τα κατάφεραν οι δυο τους. Με έσωσαν. Καθάριζα την κουζίνα και μαγείρευα όταν ξαφνικά σωριάστηκα στο έδαφος… »

newsbeast

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.