Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δημοσκόπηση: Αμερόληπτη η έρευνα για Σαρκοζί

3 Ιουλίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Η γαλλική δικαιοσύνη δεν μεταχειρίζεται ευνοϊκά το Νικολά Σαρκοζί πιστεύουν δύο στους τρεις Γάλλους. Πάντως το 59% θεωρεί ότι έχει «κλείσει τον κύκλο του».

sarkoziΑμερόληπτη είναι η γαλλική δικαιοσύνη και δεν μεταχειρίζεται ευνοϊκά το Νικολά Σαρκοζί πιστεύουν δύο στους τρεις Γάλλους. Δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από το BVA για λογαριασμό της Le Parisien δείχνει ότι το 63% των ερωτηθέντων πιστεύει πως η δικαιοσύνη αντιμετωπίζει τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας όπως τον κάθε πολίτη στην έρευνα που έχει ξεκινήσει σε βάρος του.

Το 35% θεωρεί ότι η μεταχείρισή του είναι «ιδιαίτερα σκληρή για πολιτικούς λόγους». Η υπόθεση θεωρείται ότι έχει πλήξει σημαντικά τις φιλοδοξίες του Σαρκοζί να επιστρέψει στη γαλλική προεδρία το 2017, ως επικεφαλής του UMP.

Μάλιστα το 59% των ερωτηθέντων απαντά ότι ο Σαρκοζί «έχει κλείσει τον κύκλο του».  Το 72% των ερωτηθέντων χαρακτηρίζει τον Σαρκοζί «ισχυρή προσωπικότητα» και το 62% «χαρισματικό», αρκετά λιγότεροι (το 23%) θα τον χαρακτήριζε ειλικρινή.

thetoc

This entry was posted on Πέμπτη, 3 Ιουλίου, 2014 at 21:09 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply