Το είδος αλλά και ο τρόπος που καταναλώνουμε τροφές στην καθημερινή μας ζωή, καθώς και μικρές συνήθειες που τις κάνουμε μηχανικά μπορεί ενδεχομένως να μας γερνάνε πρόωρα.

LATHHΑκόμη και ο τρόπος που κοιμόμαστε προσθέτει χρόνια στο πρόσωπό μας.

Δείτε 6 λάθη που σίγουρα κάνετε και εσείς:

-Πίνετε ζεστό νερό βρύσης: Το νερό της βρύσης που είναι ζεστό ή καυτό μπορεί να περιέχει ακόμα και 15% περισσότερο μόλυβδο από το κρύο νερό. Η παρατεταμένη έκθεση σε μεγάλες ποσότητες μολύβδου μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια μνήμης

-Ενεργειακά ποτά: Έρευνες έχουν δείξει ότι τα ενεργειακά ποτά καταστρέφουν το σμάλτο των δοντιών ακόμα και 8 φορές πιο γρήγορα από τα ζαχαρούχα αναψυκτικά. Κάτω από το σμάλτο υπάρχει μια στρώση οδοντίνης, η οποία είναι κιτρινωπή και αποτελεί το κύριο σώμα του δοντιού.

-Μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο: Καθώς γέρνετε το σώμα σας προς τα εμπρός και καμπουριάζετε για να γράψετε ένα μήνυμα στο κινητό, ασκείτε πίεση στις αρθρώσεις και τους μυς στον αυχένα και την πλάτη σας. Όσο πιο συχνά το κάνετε αυτό, τόσο μεγαλύτερο πρόβλημα δημιουργείτε.

-Ξεχνάτε τον λαιμό: Καθώς βάζετε αντιγηραντικές κρέμες και προσφέρετε κάθε είδους περιποίηση στο πρόσωπό σας, μην ξεχνάτε να κάνετε το ίδιο και για το δέρμα στον λαιμό σας. Είναι ένα σημείο που είναι εξίσου συχνά εκτεθιμένο με το πρόσωπο και το οποίο είναι ευάλωτο στα σημάδια του χρόνου.

-Χτενίζετε τα μαλλιά σας ενώ είναι βρεγμένα: Αυτό μπορεί να προκαλέσει σπάσιμο των τριχών. Πρώτα στεγνώστε καλά τα μαλλιά σας με μια πετσέτα, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το πιστολάκι για να φύγει σχεδόν όλη η υγρασία και στο τέλος χτενίστε τα.

-Πολύ συχνό πλύσιμο προσώπου: Όλοι θέλουμε καθαρό πρόσωπο αλλά αν το παρακάνετε (πάνω από 2 φορές την ημέρα) τότε προκαλείτε ξηρότητα στην επιδερμίδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.