Οι 239 επιβαίνοντες στο χαμένο Boeing της Malaysia Airlines, δεν είχαν τις αισθήσεις τους όταν το αεροσκάφος που πετούσε στον αυτόματο πιλότο, ξέμεινε από καύσιμα και συνετρίβη. Εκθεση.

BOEINGAπό ασφυξία πέθαναν όλοι οι επιβαίνοντες στο εξαφανισμένο Boeing 777 της Malaysia Airlines πριν αυτό κάνει βουτιά στον Ινδικό Ωκεανό. Σύμφωνα με την έκθεση της έρευνας των Αυστραλιανών αρχών που βασίζεται στα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι δορυφόροι αλλά και οι αρχές, κάποιος έβαλε το σύστημα πτήσης στον αυτόματο πιλότο όταν το αεροσκάφος έστριψε με κατεύθυνση προς το νότιο Ινδικό Ωκεανό.

Οι ειδικοί εικάζουν ότι οι 239 επιβάτες και πλήρωμα δεν είχαν τις αισθήσεις τους, πιθανώς εξαιτίας της έλλειψης οξυγόνου, πριν το Boeing ξεμείνει από καύσιμα και συντριβεί στον ωκεανό.

Οι Μαλαισιανές αρχές δεν σχολίασαν την έκθεση. Οι Αυστραλοί βασίζουν τη θεωρία τους και στα στοιχεία που δείχνουν ότι το αεροσκάφος πετούσε επί τουλάχιστον πέντε ώρες χωρίς επαφή με τους πύργους ελέγχου και χωρίς αλλαγές στην πορεία ή στο ύψος.

Η θεωρία που περιγράφουν οι Αυστραλοί παραπέμπει στο δυστύχημα με το αεροσκάφος της Helios που συνετρίβη στο Γραμματικό στις 14 Αυγούστου του 2005 με 121 θύματα, εξαιτίας της αποσυμπίεσης στην καμπίνα του αεροπλάνου.

Φωτογραφία:Reuters

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.