Καταλήψεις στις πύλες παραγωγής ρεύματος στο Αμύνταιο και στη Φλώρινα

GENOP DEH - ΓΕΝΟΠ ΔΕΗΣυλλαλητήριο για τη μικρή ΔΕΗ θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη, στις 8 το βράδυ, στην Πτολεμαΐδα, ενώ την ημέρα που θα συζητηθεί το σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή θα πραγματοποιηθούν καταλήψεις στις πύλες των σταθμών παραγωγής ρεύματος στην Πτολεμαΐδα, το Αμύνταιο και τη Φλώρινα.

Τη σχετική απόφαση έλαβε το βράδυ της Τρίτης η συντονιστική επιτροπή των φορέων που έχει συσταθεί στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για το ζήτημα της μικρής ΔΕΗ, καθώς η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου δεν πραγματοποιήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας.

Ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης επισήμανε  στο ΑΠΕ, πως αντίστοιχες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν και στην πόλη της Φλώρινας όπως και στην πόλη της Κοζάνης, σε μέρες που θα καθοριστούν το επόμενο διάστημα.

Επιπλέον εκπρόσωποι της περιοχής θα μεταβούν στην Αθήνα, για να παραστούν στις σχετικές συνεδριάσεις της Βουλής, ενώ θα επιδιώξουν τη δημοσιοποίηση του θέματος με συνεντεύξεις Τύπου και με όποιο άλλο μέσο θεωρηθεί πρόσφορο.

«Στη σύσκεψη των φορέων επαναβεβαιώθηκε η ομόφωνη απόφασή μας υπέρ μιας ενιαίας και αδιαίρετης ΔΕΗ με δημόσιο χαρακτήρα» πρόσθεσε ο κ. Σόκουτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.