Το υβριστικό tweet της 43χρονης Louise Mensch για τους «ρατσιστές» Ελληνες προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων. Και ίσως για αυτό να …εξαφανίστηκε από το λογαριασμό της.

UVRISTIKO TWEET GIA THN ELLADA«F*** you, Greece. Nasty things happening to nasty people. 69% of country are racists…» (Γαμ…, Ελλάδα. Απαίσια πράγματα συμβαίνουν σε απαίσιους ανθρώπους. Το 69% είναι ρατσιστές…), έγραψε, η 43χρονη συγγραφέας και πρώην βουλευτής του συντηρητικού κόμματος στη Βρετανία, στο twitter της, παραπέμποντας στα αποτελέσματα έρευνας της οργάνωσης «Anti-Defamation League», που εμφανίζουν το 69% των Ελλήνων να έχει αρνητική άποψη για τους Εβραίους.

Το εν λόγω του tweet που διασώθηκε χάρη στο print screen κάποιων Ελλήνων χρηστών του κοινωνικού μέσου δικτύωσης αναρτήθηκε στις 15 Ιουνίου.

Και δεύτερο tweet την ίδια μέρα

Την ίδια ημέρα η Βρετανίδα πολιτικός ανάρτησε και άλλο tweet, το οποίο παραμένει στο προφίλ της και στο οποίο αναφέρει: «The rampant anti-semitism of the Greeks (69 ΑDL poll) is being demonstrated on my feet; along with equally rampant homophobia (ironically)» (Ο ανεξέλεγκτος αντισημιτισμός των Ελλήνων καταδεικνεύεται μπροστά μου, μαζί με εξίσου αχαλίνωτη ομοφοβία (ειρωνικά).

Οι αντιδράσεις για τα δύο συγκεκριμένα tweets ήταν έντονες. Ισως για αυτό να εξαφανίστηκε το πρώτο tweet από το λογαριασμό της 43χρονης.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.