Τη σημασία που έχει για την Ιαπωνία το επικείμενο παιχνίδι επεσήμανε ο Χόντα
xontaΑπογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της Ιαπωνίας για την ήττα από την Ακτή Ελεφαντοστού, στο πρώτο της αγώνας για τον γ’ όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία, όπως παραδέχθηκε ο Κεϊσούκε Χόντα.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός της Μίλαν μίλησε στους εκπροσώπους που έχουν έρθει από την πατρίδα του, τονίζοντας ότι πλέον εκείνος και οι συμπαίκτες του σκέφτονται τη νίκη και μόνο τη νίκη στο επικείμενο ματς με την Εθνική Ελλάδας για να συνεχίσουν να ελπίζουν στην πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Δεν είναι στον χαρακτήρα μου να τα παρατάει. Χάσαμε και είμαστε ενοχλημένοι από αυτό, αλλά μιλάμε για ποδόσφαιρο και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε να επανέλθουμε. Εξακολουθώ να πιστεύω στην ομάδα και ότι έχουμε πιθανότητες να συνεχίσουμε στη διοργάνωση, η οποία δεν έχει τελειώσει ακόμα», ανέφερε αρχηγός της ιαπωνικής ομάδας και συμπλήρωσε:

«Φυσικά και είμαστε ενοχλημένοι, αφού δεν θέλαμε να χάσουμε (από την Ακτή Ελεφαντοστού), ειδικά στο πρώτο μας παιχνίδι στη διοργάνωση. Αλλά αυτό πλέον ανήκει στο παρελθόν και τώρα πρέπει να σκεφτούμε τη νίκη κόντρα στην Ελλάδα για να συνεχίσουμε να ελπίζουμε για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.