ΟΘΟΝΕΣ - (φωτο αρχείου)Την Δευτέρα (16-06) σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης σε βάρος δύο ανηλίκων (13 και 15 χρονών) για κλοπή.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι 42χρονος ημεδαπός, υπεύθυνος καταστήματος προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου κατήγγειλε κλοπή ηλεκτρονικών ειδών από το κατάστημά του.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων πραγματοποιήθηκαν έρευνες, παρουσία δικαστικού λειτουργού στα σπίτια των προαναφερόμενων ανηλίκων, όπου βρέθηκε πλήθος ηλεκτρονικών ειδών, των οποίων την κατοχή δε δικαιολόγησαν. Μεταξύ αυτών ήταν μέρος των κλοπιμαίων από το internet καφέ.

Κατά τον έλεγχο μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 2 ηλεκτρονικοί υπολογιστές
• 3 οθόνες
• 4 πληκτρολόγια
• 4 ζευγάρια ακουστικών και
• 10 ποντίκια ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Τα κλοπιμαία από το κατάστημα προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου που βρέθηκαν στα σπίτια των ανηλίκων αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Την αστυνομική έρευνα και προανάκριση για την συγκεκριμένη υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης, ενώ ερευνάται η συμμετοχή των ανηλίκων στην τέλεση και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.