Ένας νεκρός και ένα σοβαρά τραυματισμένος από επίθεση Πακιστανού
dolofonia-krhthΗ «άκρη του παγόβουνου» ήταν ως φαίνεται το άγριο επεισόδιο που εκτυλίχθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην παραλία της Ιεράπετρας, με την επίθεση με μπαλτά, ενός νεαρού άνδρα- Πακιστανού, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- σε Έλληνα κάτοικο της περιοχής.

Στη συνέχεια, και ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες προσπαθούσαν να βοηθήσουν το θύμα, ο δράστης έστρεψε το μένος του εναντίον του αστυνομικού τμήματος που βρίσκεται λίγα μέτρα μακρυά , χτυπώντας με τον ίδιο μπαλτά περιπολικό που ήταν σταθμευμένο έξω από το κτίριο, πριν μπορέσουν οι αστυνομικοί που βρίσκονταν εκεί να τον ακινητοποιήσουν.

Την ίδια ώρα όμως γινόταν η αποκάλυψη ενός ακόμα αποτρόπαιου εγκλήματος, καθώς σε κοντινό κατάστημα βρέθηκε από τον αδερφό του κατακρεουργημένος ένας επίσης Πακιστανός στην καταγωγή, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι ήταν το πρώτο θύμα του …μαινόμενου νεαρού

Ο έλληνας τραυματίας μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου και η αστυνομία προσπαθεί τώρα να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

cretalive

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.