Mε ανοιχτή τηλεόραση δουλειά δε γίνεται…
MOUNTIALΜπορεί το καλοκαίρι να μπήκε πια για τα καλά μετά τα τερτίπια του καιρού τις τελευταίες εβδομάδες, μπορεί παραδοσιακά ο λαός να σκέφτεται τα μπάνια του και οι γυναίκες το πώς θα προσελκύσουν τα βλέμματα στις παραλίες, αλλά σ’ αυτή τη μάχη μάλλον θα βγουν χαμένες για τον επόμενο μήνα. Γιατί η… στρογγυλή θέα είναι μεγάλη αντίπαλος και ο αντρικός πληθυσμός την προτιμά αν και «πόpνη».

Αυτό είναι το αποτέλεσμα που προκύπτει από βρετανική δημοσκόπηση που έκανε εταιρεία προφυλακτικών και το συμπέρασμα είναι το εξής: Το σeξ περνά σε δεύτερη μοίρα και εξαιτίας του Μουντιάλ! Η πρώτη προτεραιότητα για τους άντρες είναι το ποδόσφαιρο και μάλιστα δύο στους πέντε σκέφτονται τόσο πολύ τη μπάλα που δεν τους απασχολεί καθόλου το σeξ.

Το αποκορύφωμα όμως είναι ότι στις πονηρές προτάσεις των γυναικών υπάρχει αντιπρόταση για σeξ μπροστά στην ανοιχτή τηλεόραση ώστε να μην χαθεί κάποιο γκολ! Συνολικά το 42% βλέπει το σeξ αυτόν τον μήνα ως… αγγαρεία και τελειώνει γρήγορα ώστε να ασχοληθεί με αυτό που τον ενδιαφέρει πραγματικά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.